Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead island

tomek@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie gra Dead island wyszła z polskiego studia DESIGNED AND DEVELOPED BY TECHLAND TECHLAND WROCŁAW jak dla mnie najlepsza gra z polskiego studia chociaż już przed premierom ją złamali ale i tak wydaje mi się najlepszą grą polską a jaki jest twój temat na to zdanie ?( nie skopiowałem to z żadnego forum sam to napisałem )

Opublikowano

gra spoko na singlu narazie grałem bo mam pirata ale muszę sobie zagrać na multi co opa

Jest multi cop na piracie ale wiesz na tym forum nie można o tym gadać B) poszukaj

Opublikowano

Gra fajna ale tylko jak narazie ogladalem filmiki na yt,recenzje

albo sciagne i pogram ale na srednich/wysokich wymaganiach

albo poczekam na nowego PC i na max'a pogram bez zadnych

przycinek ale moim zdaniem gra lepsza od tej i tez Polska to

Wiedzmin 1 i 2

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Gra fajna ale tylko jak narazie ogladalem filmiki na yt,recenzje

albo sciagne i pogram ale na srednich/wysokich wymaganiach

albo poczekam na nowego PC i na max'a pogram bez zadnych

przycinek ale moim zdaniem gra lepsza od tej i tez Polska to

Wiedzmin 1 i 2

Szczerze ci powiem że w wiedzmina nigdy nie garłem i zapomniałem ją dodać do dobra zara to zrobię

Opublikowano

gra jest czasami denerwująca,ale ogółem fajnie się gra :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Tak, podobna do Left4Dead. Na dniach powinna ukazać się VideoRecenzja przygotowana przez MPC Media Team.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jak w temacie gra Dead island wyszła z polskiego studia DESIGNED AND DEVELOPED BY TECHLAND TECHLAND WROCŁAW jak dla mnie najlepsza gra z polskiego studia chociaż już przed premierom ją złamali ale i tak wydaje mi się najlepszą grą polską a jaki jest twój temat na to zdanie ?( nie skopiowałem to z żadnego forum sam to napisałem )

wiedźmin lepszy.

chociaż już przed premierom ją złamali

a ile gier nie złamali przed premierą?

syg2i.jpg

Opublikowano

[quote name=Danio :D' timestamp='1316305712' post='3193002]

wiedźmin lepszy.

a ile gier nie złamali przed premierą?

No tak ale trzeba było na craca czekać do premiery a tu nie

Opublikowano

left4dead- tylko, że lepsze graficznie, duży wybór synchronizacji audio i wiele innych przydatnych rzeczy. Nie wspominać już o ciekawych lokacjach o raz questów. Więcej na ten temat powie wam doktor Rock.

Sam gameplay

Opublikowano

Mam ukończone jakieś 70% Di na co-op'ie i nie zachwyca.

Owszem sieczki jest dość sporo, questy niezbyt skomplikowane, ale te bugi jak np. przelatujące przez samochód zombiaki trochę irytują.

Imo są lepsze gry, ale Di daje radę.

Opublikowano

Jak dla mnie to deus ex kosi wszystko ;). Grałem chwilę w DI u kolegi i nie podoba mi sie, ale każdy ma własne zdanie.

Lenarciku ja wiem że DEUS EX to sieczka ale to są 2 inne gry z innego gatunku a co do L4Dead mam przegrane dzieśątki godzin w multiplajerze tak samo jak w Dead arena ale jednak dla mnie dead island to jest to na co czekałem

Opublikowano

Żenada -.-. Idioci piracą grę POLSKĄ wydaną przez POLAKÓW. Jak tylko zaczną jęczęć , że mało polskich gier jest wydawanych to osobiście ich rozstrzelam jak kaczki. Jebane piraty.

@ TOPIC

Po gameplayu ciekawie sie zapowiada może kupię ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Żenada -.-. Idioci piracą grę POLSKĄ wydaną przez POLAKÓW. Jak tylko zaczną jęczęć , że mało polskich gier jest wydawanych to osobiście ich rozstrzelam jak kaczki. Jebane piraty.

@ TOPIC

Po gameplayu ciekawie sie zapowiada może kupię ;).

Spoko spoko też mam zamiar kupić tą grę jestem za polskimi produkcjami zwłaszcza że koło wrocka mieszkam trzeba pomagać swoim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...