Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz zarobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Tworze 10 stron "micro niche sites" pod google adsense.Nie chce mi się pisać artykułów i nie mam pomysłów więc pomyślałem że wynajme kogoś z mpc kto potrzebuje kasy.

Sprawa jest prosta : płace 3zł od artykuły ok 500 słów.Potrzebuje 30 artykułów czyli można zarobić 90zł.

Jeśli chcesz się tym zająć to szybko napisz na gg 9261310 bo zaraz może zabraknąć miejsc.

Każdy może dorobić.Płace przelewem lub jak ktoś woli moge wrzucić kase na paypal albo moneybookers.

Tematy artykułów: darmowe domeny,ubezpieczenie samochodu,wypadek odszkodowanie,szybka pozyczka,ubezpiecznie na życie,ubezpiecznie zdrowotne.

Jeśli artykuły będą dobrej jakości lub ktoś podejmie się napisania większej ilości to cene można negocjować.

Ma to być lanie wody na temat powiązany z podanymi,nic szczególnego.Więcej szczegółów na gg.

Pozdrawiam

PS: nie moge odpisać w tym temacie bo z mojego kompa nie moge pisać na mpc.Pisze od kolegi więc prosze o kontakt wyłącznie na gg.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

wiadmość od Razzaca:

To nie ma być nic szczególnego.500 słów gadania o dupie maryni żeby tylko było powiązane z tematem.Cene można negocjować!

Pozdrawiam