Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]G36

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all mam problem zwiazany z G36 mam zamiar kupic sobie to G36 (dla assaluta za premke) lecz jak patrzylem na dmg speed itd broni to ma tyle samo co m4a1 tylko ze dmg o 3wiekszy ma G36 i czy oplaca sie kupic to G36? i czy to jest zbugowane to co pisze tam i ile kosztuje G36 na 30dni ?

Opublikowano

Jeśli masz tak jak ja, że jak słyszę fajny jej dźwięk to dobrze mi idzie, to ją bierz ;) M4A1 3 slot + G36 5 slot jest świetne, ale jak nie masz możliwości kupna i tego i tego to bierz G36, mi się ono bynajmniej podoba, ale wiedz, że większość broni no-premium jest najlepsze, np. RPG, Ak47,M4A1, K1.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

A ja wole g36 :D

Ja mialem g36 i naprawde fajnie sie gralo.

Polecam :)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Hmm tak szczerze jakoś to nie przypadłą mi do gustu. Co z tego ze ma ten celownik, jak strasznie na nim rzuca. W ogóle broń jest słaba jak dla mnie. I też myślę, że bardziej opłacany zakup to m4a1.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Fajne jest to G36 ale trzeba nauczyć się tym grać, ja lubie tą broń ma fajny dźwięk i szybko strzelna. Minus jest taki, że duży rozrzut ale jak strzela się seriami to jest OK.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

G36 dla niektórych potrafi być najgorszą bronią w grze (dla mnie) a niektórzy magą sądzić że jest swietna.

Kwestia przyzwyczajenia, generalnie strasznie nią rzuca ale jakos się kiedys ją nauczyłem grać i była niezła na dobitki.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

miałem kilka razy G36 i powiem że mi przypadła do gustu

dobrze się nią gra a jak masz 5 slot to jeszcze lepiej bo możesz mieć m4a1 i g36 więc już ładnie można kosić

oczywiście taki zestaw jak nie masz za dużo dinarów/g1 no a jak cie stać to już famas

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie osobiście m4a1 wydaję się lepsze. Jeżeli opanujesz tą broń, to nie będzie porównania.

Z m4a1 można więcej wycisnąć :D

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...