Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Login

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć jak odzyskać swój login który robiłem tablicą znaków ? na emaila dostaje coś takiego :ĐΣΛĐ_ŔΣΛÞΣŔ Wiem że to jest Death_reaper lub coś w tym stylu da rade to rozkodować ? Szkoda mi 14lvl golec prawie FE po crashu kompa i reinstalu systemu nie moge odzyskać loginu ;/

Edytowane przez Liukaner
Opublikowano (edytowane)

A czym odbierasz maila ? Program czy przez przeglądarke ? Przypuszczam że jest to brak czionek.

Edytowane przez beblok

bugpointblack.png

Opublikowano

W alei sław szukałem nie pamiętam już ile pd itp a poczte odbieram przez mozille , Bombka00 jak mam zmienić emaila jak nie moge na konto wejść ? pomyśl :D

Opublikowano

Podaj serwer , PD w zaokrągleniu lub poważanie :) Pomogę . A email to chodziło mi po odzyskaniu żebyś zmienił na stronei o2.pl :D

Opublikowano

Podaj serwer , PD w zaokrągleniu lub poważanie :) Pomogę . A email to chodziło mi po odzyskaniu żebyś zmienił na stronei o2.pl :D

Nie pamiętam nie grałem na nim pół roku właśnie przez to że nie mogłem sie zalogować :/ teraz chciałem wrócić do gry ale nie ma jak ;/

Opublikowano

Nie pamiętam nie grałem na nim pół roku właśnie przez to że nie mogłem sie zalogować :/ teraz chciałem wrócić do gry ale nie ma jak ;/

to w inny sposób się nieda odzyskać tego konta :)

Opublikowano

Mi jak wysyłają maila z nickiem takim mongolskim to elegancko wyswietla spróbuj przez chrome albo opere

zakaz handlu

Opublikowano (edytowane)

Mi jak wysyłają maila z nickiem takim mongolskim to elegancko wyswietla spróbuj przez chrome albo opere

Google chrome i opera nie obsługują tego ;/

Problem rozwiązałem dzięki mozilli thunderbind czy jakoś tak :) dzięki za pomoc ale sam na to wpadłem :D Do zamknięcia

Edytowane przez Liukaner
Opublikowano

jak miales zrobiona np gamme poszukaj w rankingu ... , napewno siebie znajdziesz

w tym problem , że kolega zapomniał na jakim serwerze gra, więc trudno szukać teraz po wszystkich serwerach.

P.S.

Temat rozwiązany , Kidmod może zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...