Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

V!rus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce sie dowiedziec co mam zrobic bo naleze do pewnego klanu i chcialbym sobie pogadac przez ts :P co mam mianowicie zrobic zebym mogl gadac jak wchodze na stronke benita.pl to tam jest zakladka warrock ale jakies haslo trzeba wpisac o co biega ??? kto pomoze dostanie oczywiscie 5*

Opublikowano

Po pierwsze to ta stronka to Pokoje gościnne. I nie ma tam zakładki warrock.

A co do tematu to google.pl ściągasz TS robisz qucic connect wpisujesz adres itp.

Opublikowano

Aby pogadać przez TS należy pobrać program Team Speak 2 ;] Potem wpisujesz IP. Jeśli serwer jest publiczny, szukasz kanału clanu i już. Jeśli jest osobisty to lepiej =D

Opublikowano

no wlasnie jest problem z tym adresem bo wpisuje adres (podam byle jaki) 25.61.379.172.7070 wpisuje nick i wyskakuje mi error :( czemu ???

Specjalista
Opublikowano

Bo jak się podaje port to piszę się : a nie , ani ;

PS: Was wszystkich popierdoliło ... z warrock'a pogaduszki robicie , nazwy tematów jeszcze lepsze , to forum jest coraz "zajebistsze"

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

dobra udalo mi sie wejsc na ts clanowego. ale jak probuje wejsc b byle jaka zakladke to musze jakies haslo podawac ??? oco biega na warrock ops podali co prawda haslo ale jak je wpisuje to nie dziala ?????

Opublikowano

Proszę moda przeniesienie tematu do pogaduszek...

Ponieważ to nie ten dział

Pzdr Władzioo.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]