Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Bronie

Seso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Doradźcie mi jaką broń kupić za 400 g1 i przy posiadaniu gold premki na 3 dni ?

Tak myślałem o scorpach ale nie wiem czy się sprawdzą na dalekie odległości.

Broń ma być medic/engenier.

Będzie + lub - za dobrą i uzasadnioną odpowiedź.

@Down

Prosiłem o uzasadnienie.

Edytowane przez Seso
Opublikowano

Tak jak Heniek napisał. Tmp9 kup. Bardzo dobra broń. Miałem okazje grać na niej 3 dni ^^ A scorpy na bliskie odległości wymiatają.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Scorpy + Desert Eagle i wymiatasz na Małe i Duże odległosci.

Smiejcie się lub nie ale desert ma zabójczą celnosc jak strzelamy pojedyńczo + dobry DMG.

Ale ten zestawik jest dla osób które umieją grać Deskiem.

W innym przypadku, TMP9 :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

skorpy na cqc.

tmp na dalekie.

proste, grasz na cqc skorpy a jak nie to tmp.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Zależy- wybierasz CQC a zwłaszcza deathmatche to na pewno skorpki, zabójcza prędkość, a na bliskie odległości celność ogarnięta,

Grasz na mapkach, na których strzelasz z daleka to wybierz TMP. Piękna broń, ale jej trzymanie po patchu dziwnie wygląda(kiedyś było widać o wiele więcej ekranu niż broni).

Opublikowano

Zdecydowanie tmp9. Jak dla mnie to zaraz po mp7 jedna z najlepszych broni dla tych klas. Szybka broń, małe recoli. Co zdecydowanie ułatwia grę. Myślę że każdy poradzi sobie nią grać :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu polecil ci wbic 6 lvl kupic za dinary k1 na 30dni oraz change 6 th slot na 30 dni a za g1 bym kupil medic boxy , beretki , ammo boxy , fleshe i jeszcze by ci zostalo z 250 g1 bo gdy masz golda na dni masz -20% w MP i za te 250 g1 bys mial na nastepny miesiac. ja bym ci tak polecil

Opublikowano (edytowane)

Ja na twoim miejscu wziąłbym tmp9 za g1(za resztę g1 możesz dokupić sobie jeszcze jakieś px'y. Broń niczego sobie. Przyjemnie się nią grało. Mimo że nie ma celownika, jest bardzo celna (główny jej atut). Jeżeli masz 21 to kupiłbym jeszcze mp7 na 7 dni w IS.

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

polecam tmp

wielokrotnie je miałem i dobrze mi się grało

grałem tym i tym, ale lepsze przynajmniej dla mnie jest tmp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...