Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Paradise SRO

C1nek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 784
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak , wszystko działało jeszcze 30 min temu , mozna bylo bic lvl ale niestety GM musiał ogłosić że ROBI RESET CHAROW , prawdopodobnie dlatego że ktoś tam rozdawał itemy SON i kilka osob chodziło w full EQ. w 100% nie jestem pewny czy to przyczyna ale coś takiego pisał. NIE DŁUGO ma włączyć server i każdy od 1 lvla ma zaczynać więc będzie ostro.

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Serv jak serv ;D ale te wasze rozmowy i te wszystkie przekleństwa to już przesada nie to ze macie pewnie po jakieś 13-17 lat to macie taki poziom wysłowienia się ze bez przerywników nic nie umiecie napisać ;f szczególnie minecraft, który w ogóle powinien dostać zakaz wypowiadania się jest to forum publiczne i kultura powinna być zachowana ;f

NUUUUUTEK ! :*

@EDIT

Jak serva włączą to będzie on ;f a nie spamujecie kiedy ON. Co ma być to będzie ;f może server też wam włączą ;f

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

Serv jak serv ;D ale te wasze rozmowy i te wszystkie przekleństwa to już przesada nie to ze macie pewnie po jakieś 13-17 lat to macie taki poziom wysłowienia się ze bez przerywników nic nie umiecie napisać ;f szczególnie minecraft, który w ogóle powinien dostać zakaz wypowiadania się jest to forum publiczne i kultura powinna być zachowana ;f

NUUUUUTEK ! :*

@UP

jak Ci przeszkadza To co pisze to nara ... kazdy ma prawo się wypowiedzieć więc jak cię Bolą oczy to nie patrz to co pisze ... ;/

Proste Logiczne ^^ Cya

Konto oddane !!

Opublikowano

Mhm, ja proponuje od razu wraze ze startem zrobic party na te unique, i bic szybko 101 aby dostać nova weapony+5...

Zamierzam być wizem, kto chęnty jeszcze?

Opublikowano

Mhm, ja proponuje od razu wraze ze startem zrobic party na te unique, i bic szybko 101 aby dostać nova weapony+5...

ja moze bm byl zalezy za ile wlacza serwer

Opublikowano

a co z gildia darky bo ja tez bd robic wiza

ruda2m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...