Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór desingu

xaforib

Design za 250k uridium  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który design najlepiej kupi? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiele już tego typu tematów jest na oficjalnym forum, ale tam nic dowiedzieć się nie można. Po prostu wszyscy się wykłócają zamiast podać wady i zalety designu.

Mam ponad 200k urki, golca Fe 24pp i chyba dalej, jak na razie, wszystko jest - jedyne co zostało to design.

Możliwości jest wiele. Kilka za i przeciw według mnie :

1. Solace- Całkiem ciekawy design dodający 10% do osłon i "natychmiastową" naprawą.

Nie naprawi on zbyt wiele, a do kolejnego użycia musimy poczekać 2 godziny, co nie zmienia faktu że nie przyda się przy uciekaniu. Jeśli chodzi o wygląd to jest troszkę "zbyt przeciętny".

2. Diminisher - 5% dmg i "osłabienie osłony" (nie bardzo wiem na jakiej to zasadzie działa... coś ~ do miny anty-osłonowej?). Z wyglądu mój faworyt (kojarzy mi się z "Gwiezdnymi Wojnami")

3. Spectrum - 10%osłony i pryzmat osłony przydatny tylko i wyłącznie do uciekania. Jeden z brzydszych... nie chce latać pancernym "klocem".

4. Sentinel - 10% osłony i "forteca" - dodaje "dużo" osłon. Design wygląda ciekawie. Jednak nie wiem czy umiejętność się przyda na PVP.

5. Venom - 5% Dmg i "niemoc" dodająca dużo więcej ataku. Najbardziej bezsensowna umiejętność. Z nie jednym walczyłem. Wystarczy poczekać aż aktywuję tą swoją moc i walnąć EMP. Nie wiem dlaczego tak dużo osób narzeka na jego wygląd... on jest po prostu... wyjątkowy :P

6. Może po prostu zostawić design z handlu? Wygląd nie jest imponujący i nie posiada żadnych dodatkowych umiejętności ale w ten sposób zaoszczędzimy 250k urki.

Mam nadzieję, że głosu w ankiecie nie będą zabierały osoby nie posiadające żadnego z nich. Proszę również o wypisywanie swoich za i przeciw.

headerlogoc.png

Opublikowano

Wg mnie najlepszym designem jest Spectrum. Podczas 1 vs 1 przy korzystaniu z designów jest nieoceniona jego moc. Przez pół minuty masz 2,5x większą siłę bicia niż twój przeciwnik (on bije po 20% strzału, a ty po 50%). Designu nie da się anulować w żaden sposób, a poza tym jest nieoceniony jeśli chodzi o ucieczki :)

Opublikowano

Wg mnie najlepszym designem jest Spectrum. Podczas 1 vs 1 przy korzystaniu z designów jest nieoceniona jego moc. Przez pół minuty masz 2,5x większą siłę bicia niż twój przeciwnik (on bije po 20% strzału, a ty po 50%). Designu nie da się anulować w żaden sposób, a poza tym jest nieoceniony jeśli chodzi o ucieczki :)

Spectrum czy Venom ?

bugpointblack.png

Opublikowano

10 głosów nie licząc mojego a tylko 3 odpowiedzi.

Dodatkowo chciałbym się zapytać jak długo trwa umiejętność.

headerlogoc.png

Opublikowano

Hmm moim skromnym zdaniem nie potrzeba używać umiejętności spectruma w walce 1vs1 bo jeśli masz zrobione z sensem konfigi + dobre ammo to rozwalisz nawet 2-3 bez umiejętności .

Spectrum czy Venom ?

jeśli wybierasz pomiędzy spectrumem a venomem to brałbym spectruma , bo venom na alieny dobry :D a spectrum do walki w większej grupie .

Ja osobiście wziąłbym Diminishera , a następnie Solace. Ale twój wybór :) Pozdro.

Opublikowano

umiejetnosc diminishera jest tylko na jednego gracza zapewne golsujecie na niego bo wam sie podoba lub go macie a sentinel spectrum czy solace mozna uzyc podczas walki z kilkoma graczami(nie bede tego rozpisywal bo nie mam czasu ale chyba rozumiecie o co chodzi) moim zdaniem sentinel jest najlepszy nie wylacza napedow i jego umiejetnosc trwa naprawde dlugo

Opublikowano

solace , przez nie których niedoceniany a według mnie najlepszy z tych co mam (diminischer,ssentinel i solace) na bitewnych nie sprawdza sie moze najlepiej, ale na wrogich mapach działa swietnie, przy walce 4-5 vs jeden gdzie zostaje mi ok 20k hp po ubiciu 3 po puszczeniu mocy i robota potrafie ubic pozostalych polecam ten desing

Opublikowano

Solec - co ci z solca jesli bedziesz na bitkach na zlecie a nie bedziesz mial oslon ?? - nic nie zrobisz padniesz tak czy siak.

Venom-dobry na bitki np wyskakuje ci jakis general vega ty go zjezdzasz do zlety on zaczyna uciekac ty puszczasz umiejetnosc i go dojezdzasz.

Spectrum- Wyjebanyy<3

Diminisher- Mam dimishera i nie jestem z niego zbyt zadowolony.

Santinel- jesli w dobrym momencie potrafisz wykozystac umiejetnosc to zez jest wyjebany <3

Osobiscie polecam Spectruma

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Diminisher - dobry, ale trochę mnie zawiódł. Jeśli ktoś umie choć trochę grać, to łatwo uniknie jego działania.

Venom - zajebiście wygląda i 5% do bicia... Umiejętność przydatna na boty na x8. Polecam jako 2 jeśli bijesz alieny.

Solace - No niejednemu uciekłem, czy dobiłem na tym designie + robot. A komu daje 10% do osłon? Tylko +153kk HP, nic więcej

Spectrum - 30% mniej biją cię w osłony, 10% do osłon, zajebisty na PvP

Spectrum - Uciekniesz każdemu jeśli w odpowiednim momencie włączysz umiejętność, wygrasz prawie każdą solówkę. Na niego zagłosowałem.

Opublikowano

Ile sentinel daje oslon?

10 more

Opublikowano

ja używam diminishera i solace, wg mnie są najlepsze, diminisher się przydaje na jednego mocnego gracza, solace na kilku dobrych ale niezbyt ogarniętych ;]

tutaj są opisane wszystkie designy:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

desingy mozna zmieniac na mapie bez latania na baze wiec huj w to na jakim latasz bo podczas walki zmieniasz na inny.

Venoma bym wziął. bo dzieki niemu i bugowi nazbieranie na next desing to nie jest problem

Edytowane przez evileevileevile
50178292275289238915.jpg