Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś się bawił na moim serwerze i zabezpieczył drzwi komendą /cprivate a jak ja wpisuje /cprivate public i wale w drzwi to mam komunikat "Nie masz zabezpieczenia Wooden Door" jak to naprawić ?

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Ewentualnie rozwal je i postaw nowe :) - jesli jestes adminem :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Dobra usunąłem komenda /cremove, ale nie moge przez nie przejść, po prostu mnie tak jakby trzyma :D

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

A nie zbugowało Ci się tam coś? tzn jakby sie klocek w klocku pojawił i jest niewidzialny. Po najechaniu myszką na niego powinien sie pokazac w samych konturach :D

Opublikowano

To jest ban na wersji 1.8. Nie można przechodzić środkiem podwójnych drzwi. Musisz przejść tak jakby w zakresie 1 drzwi, przy samej futrynie ;p

Opublikowano

Miałem podobny problem, okazało sie, ze na serwerze mieliśmy kaszankę w plikach serwerowych. Upewnij sie, ze wszystkie pliki i mody itp są takie jakie być powinny, pasujące i w ogóle. Czasem się zdarza tak, że to co nie powinno ze sobą działać właśnie działa :>

U nas klienci byli na 1.8 i 1.8.1 a serwer stał sobie na pomieszanych plikach 1.7.3 i jakąś jeszcze kaszanką ;D

Może tu coś nie tyka :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Andrzej, ja nie chcaiałbym wnikać w Twoje kompetencje, do dziś jestem Ci wdzięczny za Bota do metina, ale jak to sie podziało że możnabyło wbić na 1.7.3 clientem z 1.8? oO

Opublikowano

Nie tylko ja i Ty się nad tym zastanawiamy.. 4 czy 5 innych graczy na serwerze również.. i wszyscy mieliśmy problem z tymi zakichanymi drzwiami :)

EDYTA

Dodatkowo pluginy, które były zainstalowane działały dość.. śmiesznie xD np TMI.. Teoretycznie na 1.8 powinien działać ten z pre-release2 (wtedy co robiliśmy testy) No ale nie działał, dawał item w ostatnio używanym okienku (nie wywalało na ziemie) tj. jak ostatnio uzyles np 3 okna (z paska szybkiego dostępu) to tam sie pojawiał kliknięty item, jak użyłeś jakiegoś okienka z trybu creative (/gamemode nick 1) to tam sie pojawiał oO To chyba raczeni nie jest normalne ;d

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)