Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSTO MOGLBYS DODAC DO STAJENNEGO ZIOLA DO WSKRZESZANIA KONIA? BO OCZYWISCIE JESTES TAK BYSTRY I ZABLOKOWALES PORTAL DO LOCHU MALP I JAK ZDECHNIE KON TO NIE MA JAK GO WSKRZESIC!!!!!!!!!!!! AA I MOGLBYS DODAC ZENSZEN DO KARMIENIA BO MOJ KLON CIAGLE GLODNY WYGLODZONY LATA I ZARAZ LADA CHWILA MI ZDECHNIE! A JAK DROPNE ZENSZEN TO RAZ NA 6 GODZIN A JEDNA JUZ MU NIE WYSTARCZA I JA NIE ZARTUJE NAPAWDE WPROWADZ TO O CO CIE PROSZE zenszen i ziolo do wskrzeszania pozdro!

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PROSTO MOGLBYS DODAC DO STAJENNEGO ZIOLA DO WSKRZESZANIA KONIA? BO OCZYWISCIE JESTES TAK BYSTRY I ZABLOKOWALES PORTAL DO LOCHU MALP I JAK ZDECHNIE KON TO NIE MA JAK GO WSKRZESIC!!!!!!!!!!!! AA I MOGLBYS DODAC ZENSZEN DO KARMIENIA BO MOJ KLON CIAGLE GLODNY WYGLODZONY LATA I ZARAZ LADA CHWILA MI ZDECHNIE! A JAK DROPNE ZENSZEN TO RAZ NA 6 GODZIN A JEDNA JUZ MU NIE WYSTARCZA I JA NIE ZARTUJE NAPAWDE WPROWADZ TO O CO CIE PROSZE zenszen i ziolo do wskrzeszania pozdro!

Ja z tego powodu zegnam sie z tym bujnym servem,kon mi zdechl a nawet nie mam jak go wskrzesic.nie zaczynajcie nawet tu gry.

Opublikowano

Jak Wam koń zdechł lub coś wystarczy to przekazać jakiemuś administratorowi ... na pewno się tym zajmą,bo na Forum Divine żadnej skargi na ten temat nie widzę.,więc zapewne nie zostali jeszcze o tym poinformowani i nic o tym kłopocie nie wiedzą.

Moje pytanie jest co do Questów o Soona,czytałem ostatnio że wyszła jakaś nowa na 130,lecz nie wiem dlaczego ale nic nie mam ... czy ta misja została usunięta czy jak ? ^^

Opublikowano

MAM PYTANIE!!!! CZEMU TEN METIN ZAGLADY NA 1 PIETRZE WW OD 135 LVL MA TAKIE REGE ZE SIE GO NIE DA UBIC W 3 OSOBY???ODPOWIE KTOS DOSW?BO BIJEMY BIJEMY NIBY UBYWA A PO CHWILI CALY METEK SIE REGENEREUJE MACIE NA TO JAKIES SPOSOBY? DAM PLUSY BADZ MINUSY ZA ODP AA I JESZCE JEDNO JAK WY TO ROBICIE ZE WAM SIE RESPIA NA ZWYKLYM DT CZASEM PO 5RIPOW I WIEDZM I MINOTAUROW?????? POZDRO

Opublikowano

Było zablokowane łączenie się z serwerem z innych państw.

Nie wciskaj takiego kitu na proxach amerykańskich spokojnie wbiłem ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Administracja w ogóle nie interesuje się serwerem 1. Olewają go totalnie. Pisałem o brak nagrody za biologa, o obrazę... Brak odzewu.

Z punktu widzenia expa item itd. serwer jest całkiem fajny. Niestety obsługa i administracja leżą. Nawet niektórzy gracze dostali itemy edytowane w navicat... Osobiście nie polecam, lepiej znaleźć jakiś dobry 4fun.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

to jest mpcforum czy zgaduj zgadula sa czy nie sa na s1 i s2 jakies bony co to ma byc wogole do szamba z nimi

1338380506-U118832.jpg1294477714-U1.png

1317917546-U118832.png1317929245-U118832.png

1317917567-U118832.jpg1317928557-U118832.png

1317918115-U118832.png

1317918141-U118832.png

1317918206-U118832.png

1317928292-U118832.gif

1317928461-U118832.png

1338380413-U118832.jpg

1317918162-U118832.png

1317928509-U118832.png

Opublikowano

Administracja w ogóle nie interesuje się serwerem 1. Olewają go totalnie. Pisałem o brak nagrody za biologa, o obrazę... Brak odzewu.

Z punktu widzenia expa item itd. serwer jest całkiem fajny. Niestety obsługa i administracja leżą. Nawet niektórzy gracze dostali itemy edytowane w navicat... Osobiście nie polecam, lepiej znaleźć jakiś dobry 4fun.

jest pod IS a reszte sie olewa dzieciaki z is robią co chcą i dodatku same botki . Bez jaj jak chcą utrzymać serv to niech się wezmą do roboty gnojki a nie ludzi wkurwiają i bzdury piszą pedały zajebane

Opublikowano

Właśnie wgrywam trochę ciekawostek nowego eq itd na serwer.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Serwer jest dobry, mi się podoba. Gram tu od jakiegoś tygodnia, osiągnąć wszystko można łątwo bez isu. Jestm na to żywym dowodem, ciekawe mapki, metki, eq.

Zapraszam na s2.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uprzedzam ludzi którzy graja na spolszczeniu, które ma najgorszy w sobie program szpiegowski które usunac na dobrą sprawę się nie da. Złapałam się na tym i teraz wiem żeby nie ufać plikom w serwerach. W tym serwerze występuje blackdoor.hupi najgorszy program szpiegowski, który po określonym czasie blokuje nam dostęp do komputera. Dlatego Was uprzedzam róbcie porządek w komputerze dopóki nie jest za pozno. Mam skan tego jak coś piszcie na pw

Opublikowano

Uprzedzam ludzi którzy graja na spolszczeniu, które ma najgorszy w sobie program szpiegowski które usunac na dobrą sprawę się nie da. Złapałam się na tym i teraz wiem żeby nie ufać plikom w serwerach. W tym serwerze występuje blackdoor.hupi najgorszy program szpiegowski, który po określonym czasie blokuje nam dostęp do komputera. Dlatego Was uprzedzam róbcie porządek w komputerze dopóki nie jest za pozno. Mam skan tego jak coś piszcie na pw

Jak cos to Backdoor.hupigon ^^

Office_cops_feel.gif
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...