Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] ! Najnowsza Wersja Gry! [DEDYK]

lukasz_16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

51526503937723587922.png

Witam i zapraszam na serwer Survival, który powstał z myślą o tych, którzy chcą zagrać razem z kolegami, znajomymi.

-----------------------------------------

> 178.63.38.196 <

-----------------------------------------

50320694786852540781.png

IP: 178.63.38.196

SLOTY: 15

WHITELIST: WYŁĄCZONA

POTWORY: WŁĄCZONE

ZWIERZĘTA: WŁĄCZONE

PVP: WŁĄCZONE

CUBOIDY: TYLKO DLA OSAD

INNE INFORMACJE:

- na serwerze jest plugin LWC

- możliwość założenia osady (max. 5 członków)

- możliwość założenia cuboida na osadę (max. 70x70 kratek)

- cuboidy nie są przyznawane dla pojedynczych graczy

18389096035302653385.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
Opublikowano

Mówisz o dzieciach, które maja po 11 lat, siedzą na TS i ledwo co mówią, piszą...

Nie grales to nie wiesz. Nie bylo zadnego dzieciaka bez mutacji.

Btw.

Na survivalu nie powinno być ŻADNYCH warpów, nawet /spawn. No kurwa, litości...

Opublikowano

Na każdym serwerze survival pojawia się ta sama sytuacja :x

popieram hubertusac, survival nie jest dla bachorów typu "KochamBlondynki" i "HAL0", nie potraficie grać bez cuboidów i z pvp, to po cholerę w ogóle gracie? Znajdźcie sobie inny serwer, a nie pchać się na survival i potem płakać -_-

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Ja nie wszedłem na serwer zatytułowany "Wojna Gildi" , "Gulid War" tylko nazwa była "Survival". Survival polega na plądrowaniu innych wiosek i niszczeniu przeciwnikow. A ja nie splądruje innej wioski, ponieważ jest ona cubem zaznaczona

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na każdym serwerze survival pojawia się ta sama sytuacja :x

popieram hubertusac, survival nie jest dla bachorów typu "KochamBlondynki" i "HAL0", nie potraficie grać bez cuboidów i z pvp, to po cholerę w ogóle gracie? Znajdźcie sobie inny serwer, a nie pchać się na survival i potem płakać -_-

Kto tu płacze?

Znam takie serwery 100% survival, wiesz jak się kończą? wyzwiskami i spamem na chacie, brzydką mapą i ogólnie chujnią. Każdy narzeka ze mu domek zniszczyli. To po cholerę cokolwiek budowac skoro zniszcza? Zaraz jakis inteligent napisze zebym wybudowal 5000+ kratek to z gory odpisze ze nie mam zamiaru zapierdalac ze spawna kilka godzin do mojego super tajnego bunkra lol.

Ja nie wszedłem na serwer zatytułowany "Wojna Gildi" , "Gulid War" tylko nazwa była "Survival". Survival polega na plądrowaniu innych wiosek i niszczeniu przeciwnikow. A ja nie splądruje innej wioski, ponieważ jest ona cubem zaznaczona

Nie.

To nie tryb barbarzyński, tylko SURVIVAL do kurwy nędzy. Survival = Przetrwanie. Jeśli wybudujesz dom, to znaczy że PRZETRWAŁEŚ i należy się cuboid. Ile razy będe musiał kurwa budować dom? Wystarczy że raz zbuduję a potem polecę pozabijać innych, nie mam zamiaru cały czas budowac szalasu z cobbla, chcę DOM.

Opublikowano

Kto tu płacze?

(...)Każdy narzeka ze mu domek zniszczyli. ...

Gratuluję sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.

(...)To po cholerę cokolwiek budowac skoro zniszcza?

Witamy na survivalu...

To nie freebuild człowieku -_-

Nie.

To nie tryb barbarzyński, tylko SURVIVAL do kurwy nędzy. Survival = Przetrwanie. Jeśli wybudujesz dom, to znaczy że PRZETRWAŁEŚ i należy się cuboid. Ile razy będe musiał kurwa budować dom? Wystarczy że raz zbuduję a potem polecę pozabijać innych, nie mam zamiaru cały czas budowac szalasu z cobbla, chcę DOM.

Przetrwaj bez cuboida bachorze... Twoja gra na serwerze survival kończy się wybudowaniem domku? Bo lataniem za innymi i zabijaniem nie można nazwać grą...

Chcesz dom? Powtórzę się... idź na freebuild -_-

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Gratuluję sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.

Witamy na survivalu...

To nie freebuild człowieku -_-

Przetrwaj bez cuboida bachorze... Twoja gra na serwerze survival kończy się wybudowaniem domku? Bo lataniem za innymi i zabijaniem nie można nazwać grą...

Chcesz dom? Powtórzę się... idź na freebuild -_-

Dobrze sie czujesz?

Nie odpowiedzialem sobie na pytanie. Tacy jak Ty wbijaja na 100% survivale a potem placza ze im domek zniszczyli. Ja nie placze, bo nie gram na takim gownie.

---

Freebuild to shit bez pvp i z miastem, nie odsylaj mnie na to cos, bo oto Cie nie prosze. Chyba, ze zabraklo argumentow na swoja obrone.

---

Przetrwaj bez cuboida... Pisalem milion razy że ciężko jest przetrwać i wybudowac dom zanim go zniszczą. A więc. Ja przetrwałem, ja wybudowałem pomimo XXX śmierci , więc w nagrodę żebym nie musiał się znowu tyle razy męczyć otrzymałem cuboida. I teraz mogę zacząć spokojną grę. Muszę diamenty kopać, robić miecze, strzały, łuk , potem z kumplami wyjśc pozabijac nowych (albo i starych graczy), tak jak mnie zabijali.

Moja gra nie kończy się na wybudowaniu domku. Moja ROLA PRZETRWANIA kończy się na wybudowaniu domku. Tyle.

Opublikowano

500 razy grałem na serwie 100% survivalu i mi niszczyli domy na 1 serwerze około 4 razy. No i co z tego się pytam ? Na tym polega urok survivalu. Dobrze Ci napisał kolega Retset "Chcesz dom? Powtórzę się... idź na freebuild -_-"

"Pisalem milion razy że ciężko jest przetrwać i wybudowac dom zanim go zniszczą. A więc. Ja przetrwałem, ja wybudowałem pomimo XXX śmierci , więc w nagrodę żebym nie musiał się znowu tyle razy męczyć otrzymałem cuboida."

Co ty gadasz .. Widać, że jesteś mało doświadczonym graczem na serwerach survival. Mi znalezienie miejsca na domek, jaskini zajmuje 6 minut + wszystkie potrzebne rzeczy do jego wybudowania.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja pierdole..

Kurwa u Ciebie jedno wyklucza drugie masakra.

Przeczytaj sobie najperw co to jest survival. Na survivalu multiplayer ma być tak jak na singlu tylko, że są osoby prawdziwe.

Idz lepiej na te Rp-Surv bo tu sie nie nadajesz. To dla Ciebie bedzie najlepsze wyjscie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja pierdole..

Kurwa u Ciebie jedno wyklucza drugie masakra.

Przeczytaj sobie najperw co to jest survival. Na survivalu multiplayer ma być tak jak na singlu tylko, że są osoby prawdziwe.

Idz lepiej na te Rp-Surv bo tu sie nie nadajesz. To dla Ciebie bedzie najlepsze wyjscie.

Zabrakło argumentów chlopakowi na to ze ten serweer tego typu to dno, to napisal żebym poszedł .

Co niby wyklucza?

Survival multiplayer jest stworzony dla kilku osób, zazwyczaj ZNAJOMYCH. Nie powinno się stawiać serwerów na maxa survivalowych publicznie bo sami widzicie jakie tego są efekty - brzydka mapa, zgliszcza szałasów.

koniec dyskusji, poszedłem.

Opublikowano

Wbiłem i przez 10 min jakieś dziecko zabiło mnie 30 razy pozdro.

zjxa83.jpg

Szukasz Kumpla do Gry ? Napisz na GG: 33011130 Skype: Zkumeru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...