Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis aktualnych eventów

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

panie ale napisz że podwojony exp będzie tylko od 18 do 20, bo potem będzie masa tematów że im podowjony exp nie działa

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oj ale za to z tych skrzynek (co normalnie blacki i greye) wylatują inne lepsze itemy i jest większa szansa na perma<3 I wgl Dobre wygrane 3 pomarańczowe otwierałem to don pedro ... na 7 dni , Unlimitex na 1 i Wa2000 Perm <33

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Super. Wreszcie nie będę musiał wydawać kasy na to gówno miałem wtedy 87k GP i zostało 10k.

Opublikowano

mogłeś tutaj wkleić mój temat który zrobiłem o tym evencie...nie pasuje tutaj to tło "mpc forum" bo wszystko się zlewa...zrób to normalnie jak było kiedyś..wyraźnie i czytelnie... ;)

"juz nie będzie można kupować skrzynek kupując klucze" wtF man ??

ehh.:)

Opublikowano

@UP

Jak kupowałeś klucze szare/czarne dostawałeś skrzynki, a teraz tak nie będzie. Tylko z Daily Jobs.

Opublikowano

wiem ;] bo sam o tym pisałem... mówię tylko, że w tej formie której zrobiłeś to Ty jest to ciężko zrozumieć..i w dodatku to tło zlewające wszystko do kupy...

ehh.:)

Opublikowano

przeczesz za 25shotow nie ma keyow tylko skrzynka jest o co kaman?? o.O

Klucze były na NA, u nas zamiast kluczy dali MYST-Ny -.- .

Opublikowano

to dlaczego piecu skopiowal tabelke z NA ?? -.-

Jest to aż tak wielka różnica ?

Różni się tylko nagroda za 25 shotów.

Zamiast Keya masz Myst N

9368_gold.png

Opublikowano

to dlaczego piecu skopiowal tabelke z NA ?? -.-

Jak jesteś taki spostrzegawczy to na stronie Combata w eventach jest taka sama -.-

Opublikowano

Omg, o co ci chodzi? Wstawił obrazek z 5-shotem z głównej strony CA EU, a że jedna nagroda inna to aż tak duży problem? Najwyżej napisze obok że zamiast czarnych kluczy jest MYST-N, spis jest ładny i estetyczny.

Opublikowano

sapac sie moga psy trosze szacunku uwazam ze cie nauczyli tego w domu a jak nie to reporta wysylam bo mam prawo czuc sie obrazony ale wracajac do tematun

ie mowie ze jest nie estetyczny tylko ze jest blad wiec niech ktos napisze do nexona ze popelnil blad i tyle i 5shot mi dzis znikl ktory wystrzelilem po relogu -.-

Opublikowano

A bedzie tylko m4a1 na perma czy kilka broni? przed ak-47 mozna bylo kupic g36e, snajpe i ump. A tera tylko 1 bron? troche slabo

Myslalem ze dadza te gp hazardy a tu bonusy, te 50 % to malo ale 100% exp <3

Ale mi to i tak nie potrzebne bo mam prawie 230k gp

@up

Ja mam 22 :D

beznazwygr.png

Opublikowano

@UP

Będzie tylko jedna, ale po M4A1 ma być jeszcze jakiś event, więc ciekawe co przygotują.

Ja mam tylko 18 zapełnionych pól :( .

Specjalista
Opublikowano

za całe 5 shot jest tylko jeden myst-n

lipa troche wedlug mnie

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

za całe 5 shot jest tylko jeden myst-n

lipa troche wedlug mnie

Sądzę,że te nagrody są tak lipne ponieważ tym razem nie trzeba kupować keysów,aby otrzymać 5 Shot Case.

Ogólnie mają być 3 Edycje 5 Shota.Zobaczymy co dostaniemy w 3

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

Sądzę,że te nagrody są tak lipne ponieważ tym razem nie trzeba kupować keysów,aby otrzymać 5 Shot Case.

Ogólnie mają być 3 Edycje 5 Shota.Zobaczymy co dostaniemy w 3

hihi ale mi jeszcze 30 5 shotów zostało z 1 edycji, polecam ludziom nie otwierać ich, bo tymi co są z dziennych misji można uzupełnić, ponieważ one znikają, a te z 1 edycji nie znikną ;>

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...