Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis aktualnych eventów

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładny spis eventów masz plusa Napisy w gimpie ładne :)

BTW. W tym moim temacie Bronie typu ar dopisałbyś w nazwie ze te bronie za gp poniewaz tam beda tylko ar za gp za nx w oddzielnym temacie zeby się nie mieszało zbyt bardzo.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

dokładnie łady spis eventów leci +

wiem właśnie się z tego ciesze i jeszcze raz dziękuje wszystkim w tej pomocy

dzięki za odp poleciał pluss +++++++++

Opublikowano

Kalika w tej samej cenie a jesli giftniesz snipe na 90 to ty tez dostaniesz na 90 : ) Moim zdaniem daja tam bronie ktore sie nie sprzedaja :) Oczywiscie tylko TPG-1 Pro przy np AW to nie. Widze ze konto odzyskane :)

Specjalista
Opublikowano

w tym evencie o elite napisałeś że trzeba być przez tydzień, otóż nie :)

wystarczy mieć elite na 1 dzień; we wtorek i we środę w trakcie matience, (czyli można otwierać szare skrzynki we wtorek, jak dropnie elite, zagramy 1 gre i już dostaniemy 7 black key'ów)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Specjalista
Opublikowano

a ja byłem zielonym Se i nie dostałem blacków

bo musisz być albo przez cały tydzień, albo przynajmniej w dniu w którym dają keye

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Ale niespodzianka. Mając elite na 1 dzien z 2 joba i dobrze wykonujac obowiazek elite dostałem 7 czarnych kluczy. Pzdr

Fail nie doczytałem. I tak exp/gp passy mi poleciały. -_-

Specjalista
Opublikowano

@up przecież pisałem wyżej że tak można, ja tyle szczęścia nie miałem ;<

przez cały tydzień zbierałem szare skrzynki i otworzyłem ich we wtorek 50 i ani 1 elite, ale 120 exp passów 100%, jedyne pociesznie :)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

hah własnie teraz lookam na ten spis i wtf wyprzedasz ?!

oO

no ale starasz się

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Każdy ma prawo do pomyłki :)

Już nie poprawiaj piecu, przy kolejnym "updejcie" zrób bez ortów :)

trochę odchodzimy od tematu, ale w każdym razie jeśli ma zapisany plik jako .psd może go w kazdej chwili przerobić (pod względem napisów również)

więc z tym by ni było problemów ^^

no ale dobra offtop off

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Lol? Dziś była aktualizacja przecie

" Dnia 4.10 (wtorek) zostanie wprowadzony patch, który będzie trwać od 4:00 do 11:00 czyli 7 godziny.

Serwery jak i strona nie będą działały w tym czasie. "

Opublikowano

Event dla nielicznych : / Nagrywanie filmiku nie dla mnie a jestem w jakims clanie co niewiem kto to jest to nie wygramy myst-n.Nx nie kupuje więc nie kupie tych "Rare" Nic fajnego mogli by 5-shota dac ;)

BTW. Zauwazyliscie ze jak pisze wyprzedarz i jest Mp7 MOD Steel to jest obrazek pp-19 camo moda ;d

Opublikowano

No 5 shot by sie przydal tylko ciekawe jakie nagrody teraz wlepia w niego jak go na nowo zalacza :P

No wlasnie mi sie cos nie zgadzalo ale myslalem ze mam przewidzenia albo wzrok mi sie wali :P Ale masz racje ;P

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

No 5 shot by sie przydal

Przydał się tylko trochę dupa bd jak znowu wszyscy w itemkach za NX bd biegać ;<

tylko ciekawe jakie nagrody teraz wlepia

Pożyjemy,zobaczymy ;p

jak go na nowo zalacza :P

Jak w ogólne bd na nowo

No 5 shot by sie przydal tylko ciekawe jakie nagrody teraz wlepia w niego jak go na nowo zalacza :P

No wlasnie mi sie cos nie zgadzalo ale myslalem ze mam przewidzenia albo wzrok mi sie wali :P Ale masz racje ;P

Ja mam normalnie obrazek Mp7ModSteel o.O

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...