Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2 - Mój sprzęt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie . Mam jeden problem , zepsuł mi się komputer i tata przyniósł mi jakiś komputer i chciałem zagrać sobie w Metina <Chodzi mi o PL'a> ale trochę mi to muli . Zaraz podam wam sprzęt i powiecie czy mam na serio za słaby sprzęt by zagrać w metina , jeśli tak to powiedzcie co jest z nim nie teges bo jak coś to dokupie częsci . Oto mój komp :

Procek - AMD Duron processor , 1,3 GHz

Ram - 512 MB

Karta Graficzna - NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation)

Windows XP

Ocencie czy mam dobry komputer czy za słaby by zagrać w metina , a jak dobry to co mam zrobić zeby nie muliło.

Opublikowano

Może , pousuwam zbędne programy , gry , rzeczy itd , zainstaluje od nowa metina , i zobaczymy co z tego będzie . A wam dziekuję bardzo za wsparcie , dzieki . All macie po plusiku .;]

Opublikowano (edytowane)

Weź wy^^b kompa przez okno i napisz czy pomogło.

@UP

Niby jakiś tam postmaker, a rady daje...

Zrób tak, włącz komputer poczekaj dziesięć minut, włącz przeglądarkę i wciśniij CTRL+ALT+DELETE i na dole będzie pisało wykorzystywanie procesora: XX% napisz ile to wynosi.

Edytowane przez dejasssek

YOUTUBE: KLIK

Opublikowano

LakandeR ma racje nie wiadomo xD reset kompa gracza nie uszykuje plików ;P A co do kompa wymagania spełnia do gry ale zobacz moze masz zaśmiecony jakimis niepotrzebnymi plikami i nieuzywanymi grami

zk4cgn.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...