Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rogue czy bow

slawek92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm...

rouge ma wyrabany dmg to prawda jest dobry ale kazdy eu na 100 lv jest do dupy nawt zrobili ze potybeda co 5 sek...

na ksro zadza tylko i wylacznie bowmany na 100lv wiec na towim mniejscu bym wziol bowa +fire....

Opublikowano

Ja jestem w trakcie robienie rogue. Mam na nim 200k sp i już 70lvl i powiem tak: COOL! Mobka o 5lvl większego mam na hita (czasami 2) Co jeszcze ja Ci tu mogę powiedzieć? Nawet potki co 15 sek mnie nie denerwują. Jak jesteś full wyfarmiony i weapon +5 to się gra supcio. POLECAM

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Ja dodam do rogue ciekawe buffs z clera. Jak je odpalisz bowman może sobie kupywac trumnę xD

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Opublikowano

Nie wiem czy wszyscy to zauważyli ale temat brzmi "rogue czy bow" a nie "rogue(?) czy xbow" troche logiki. Ja osobiście wolę rogue mimo iż potuje co 15sek bardzo dobrze się nim gra. Jeśli masz na broni duży crit(12+) to wtedy będzie bajka nie gra. Nie wspomne o tym że rogue to najlepsza postać na pvp oraz urodzony thief.

@qwerT

Ciekawe jak bow może go ubić skoro go nie widzi. To rogue decyduje o tym kiedy i czy wogóle chce się zabawić.

Opublikowano

mowiac "trudno sie boci" mialem na mysli to ze czesto pada itp po za tym napisales jak bociles wizardem a ja sie pytalem tych co boca rogue bo mimo to ze jest full str to poty 15 sekund + slaby set na niskich lvlach powoduje ze sie czesto pada

Opublikowano

na rogułe bota nie odpalisz ta postacią gra sie tylko ręcznie albo taxi. Ja bym ci nie radził robić takiego buildu bo to szajs bardzo dużo moich znajomych go miało ale każdy albo go zreskolował albo sprzedał . Pada jak lama i jeszcze te potowanie ... No crita ma z kosmosu ale nic więcej na pvp sie nie pobawisz a na pvm będziesz musiał bota puszczać na moby parę lvli niższe . NIE POLECAM !! A co do bowmana tu głuwna role odrywa set jak masz dobrego seta to jeszcze coś tam porobisz , bow napewno nie ma takich crituw jak rogułe ale tak nie pada . ja bym żadnego z tych builduw nie robił .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

@_VergiL_ niestety dostajesz ostrzeżenie za przeklinanie. Przeczytaj lokalny regulamin działu Silkroad, a dopiero potem coś pisz!

3. Zakaz PRZEKLINANIA.

Opublikowano

Ja robie Two Handed Sword i jak narzazie mam nim 68 lvl i jestem bardzo z niego zadowolony ... na pvp z bronią na 64 lvl mógłbym dorównywać niektórym 80 jeśli bym miał dobry set

A co do tego przeklinania to sory troszkę mnie poniosło . Bo parę osób twierdzi ze ten rogue to cud miód i malina a maja po 20 lvl ... Pozdro QlimaX

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

Ja bym Ci radził postać do botowania chińskiego nukera full int ze swordem i tarczą w armorze i rozwijał takie drzewka bicheon cold i light. Szybko expi i jest dość dobry na pvp ale to jest tylko moje zdanie:P

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...