Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

gram obecnie Force Shielderem i mam problem.Otóż nie wiem jak dobrać broń..Teraz mam:

Osm Armoursuit+9 7 s s amp

S tit Armour GLOVES i BOOTS +9 s s amp

Osm Helmet +9 36cdi

Mith Blade+9 10 cd

Lapis Crys +9 27 cdi

i tu rodzi sie moje pytanie,czy nie zmienic łapek i butow na Mith +9(3 s s amp)

+jakie bronie kupić zamiast tego crapu.

z góry dzięki,za odpowiedz poleca +

+RESZTA SETU:

CR 1 x2

MERG RING x1

ROL 1 x1

AoP +4

BoF +2

EoG +2 x 1

EoF+6 x1

Belt of Guard +3 X1

Edytowane przez suszu
Opublikowano

FSowi defa chyba nie brakuje, więc dla mnie zmiana 14samp na 6sampa jest zbyt dużą stratą, której ten def jest niewarty. Eq to nie tylko te itemy, które napisałeś, więc można radzić jak podasz wszystko.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Najlepiej Polecam kupić Mith Katana +9 z 20 cd,Bo Blade są za drogie,Po prostu Fs potrzebuje bardzo dużo cd ... więc crystal tak samo,jak najwięcej cd ;) no a reszta eq to 7 amp ;)

Opublikowano

tak jak up, kup jakieś katanki (blade to ewentualnie) z dobrym CD i dobry + broni

s tit nie zmieniaj jak narazie, chyba że naprawde z defem kiepsko masz, ale FS'owi nie powinno go brakować, więc zostaw s tit, chyba ze chcesz poszukaj teragrace +8 lub wyżej 7ssa ale jeśli będziesz miał kase

crystalik (jeśli masz teraz kase) kup sig metal/ mith +7 (w przypadku sig +8) lub wyżej z min 20 CD, jeśli teraz nie masz kasy, to sellnij crystala swojego i przez ten czas szukaj lepszego

"EoG +2 x 1" chodzi o earring of guard +2 tak? jeśli tak to zamień na wampirki i spróbuj załatwić coś z x% hp steal per hit

jeśli później będziesz mieć kase to załatw sobie CR+2 x1

napisz też jaki masz lv i czy dasz rade załatwić jakoś tytan's ring (zaoszczędzisz wtedy na jednym CR+2) jeśli dasz rade to spamować dungi ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...