Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam małe pytanko mianowicie ostatnio nie grałem w metina i po jakimś czasie wszedłem na konto ogarnąć sobie co słychać patrze a tu wszystko tak zdrozało że masakra i moje pytanie brzmi dlaczego wszystko tak zdrozało czy jest jakiś sposób na YANGI prosze o odpowiedzi...

Opublikowano

Inflacja nastąpiła w grze . Za dużo botów wystawiało na allegro yang za bardzo niską cenę i wartość yang zmalała co zwiększyło ceny .

A sposobów jest kilka możesz dropić fmsy w imha, chodzić na metki itp .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Duuża inflacja która rozpoczęła się bodajże w marcu, z dnia na dzień ceny zaczęły rosnąć, już powoli opadają ale nadal są drastycznie duże.

Wszystko przez yangi z allegro :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Duuża inflacja która rozpoczęła się bodajże w marcu, z dnia na dzień ceny zaczęły rosnąć, już powoli opadają ale nadal są drastycznie duże.

Wszystko przez yangi z allegro :)

Prawda.

Ceny pomału wracają do normy.

Co do sposobów na kase to:

dt, kowal, metkiw m2, metki w lesie , imha, darmowe sm.

Opublikowano

WG. mnie bardzo opłacalne jest jeżdzenie po m2 i szukanie metków , jak ja kiedyś grałem to 37 lvl miałem i bojowca to zadupcalem do M2 i na dzien wyciagalem z 20-50kk za KD +4 i fajne KU. ;]

Opublikowano

Boty , Allegro to jest powód wzrośnięcia cen obecnie cenny maleją z powodu mniejszej iliość botów i męd na allegro .

Zarobić można jak zawsze bo jeżeli cenna aury ci się zwiększyła to małż też więc może imha , loch , metiny , kup taniej sprzedaj drożej , najlepiej w obecnej chwili stoją kamyki więc dobrze wyexpić szybko WP i wio na metki mordu ;)

Opublikowano

Dlaczego tak wszystko podrożało.?

Otóż spowodowane jest to tym, że ludzie kupują yangi z allegro.

Jak teraz zarobić.?

- Kupując yangi na allegro ( nie polecam... )

- Iść na metki, Imha...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

wszystko drożeje bo coraz więcej ludzi jedzie na hakach i kupują yangi poprzez magiczną stronę zwaną allegro.pl

sposobów na yangi nie ma jako tako jeżeli chodzi o chatowanie, ale najlepsze zarobki to dropek do m2, imha, itd.

Opublikowano (edytowane)

Yangi nie zdrożały przez allegro wręcz przeciwnie tak samo przez boty bo gdy boty były sprzedawały małże to perły jak i małże były w niskiej cenie

Ceny zdrożały przez to że po prostu brakuje itemów jak i ulepszaczy ;]

A i tak jeszcze ode mnie nie warto sprzedawać yangów bo nie są i tak w cenie więc i tak się mało za nie dostanie ;]

Więc jak już sprzedawać to itemy zbonowane to może przez nie tak ceny zdrożały ?

Kto wie

jak wyżej napisał nie imha czy cuś tylko DT i piętro na Kamyki ;]

Edytowane przez Pittbull01

Poland for Poles

Opublikowano

omg rozwlililscie mnie zdrozalo wlasnie teraz jest taniej szybcej bylo drozej wszystko.teraz to kamole mozna kupic na sklepie a kiedys to mozna bylo pomarzyc o tym,

Zbieram plusy!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...