Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki windows ?

-l2aven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiscie Windows 7

Windows XP?! Duzo nowych rzeczy wychodzi ktore nie dzialaja na XP (programy i gry) wiec po co ma sobie instalowac umierajacy system?

Opublikowano

Jak masz za dużo pieniędzy to oddaj to biednym dzieciom a nie marnujesz kasę na gówno

Wszelkie linuxy są lepsze od windowsa (Fedora,Mandriva,Debian,Ubuntu,Mint,Open Suse,Arch,Slackware,Gentoo i wiele innych distro których nie wymienię bo prędzej się zajebię niż to zrobię )

Opublikowano

Windows 7 FOR EVER :D :D :D Mam go już 1 rok i 4 miechy I JESZCZE nigdy przysięgam nigdy mi się nie zawiesił !!!!!!!!!!!! XP się wieszał ale 7 jeszcze nigdy.......... O ile nie ma się żadnych wirusów na kompie

@Ktoś pisał że vista jest dobra: To znaczy że nigdy nie miał VISTY

Windows Se7en

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ja mam viste... Nie narzekam gdy się ma sp3.

Sp3 ma podobny wygląd do 7 i niema tylu dziur.

polecam kazdego windowsa od Xp do 7.

z 8 nie miałem przyjemnosci się spotkać.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Polecam Windows 7 jest już dopracowany jeszcze nie do perfekcji ale jest. I jak by to powiedzieć gdy uruchamiasz gre to system skupia większość zasobów na grę.

A więc WINDOWS 7

1316822982_by_meno.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...