Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...cm2...

Pan Du**e P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem gdy bije bk 3xx lvl na cm 2 to co 5s dostaje dc niewiem czemu wyłanczalem wszysko oprocz ak jest bez multi ma 400hita ustawione i nadal dc ;/ niewiem o co chodzi ma ktos jakiś pomysł jak to naprawic ?

Opublikowano

A jak zmniejszysz jeszcze hc np. do 100 to też tak masz? Może Ci net mocno laguje? Miałeś tak wcześniej?

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Zmniejsz distance, dystans w hacku musi byc ustawiony maxymalnie taki jaki jaki skill moze osiagnac w grze, a jeszcze lepiej jezeli to bedzie o 1 mniej bo gdy moby sie poruszaja hack atakuje je jak sa juz pozatystansem.

a co do dc to na exp booscie tez mam dc regularnie co 30min/1h wiec z afk jest chuj.

Opublikowano

Nie radze bić BK na CM'ie 2.0. Też miałem taki problem i zmieniłem postać - pomogło.

Teraz na SM'ie stoje AFK nawet przez 24h bez żadnego DC na HC 800 + multi. Najlepiej grać takimi postaciami jak SM, eMG, eDL itp.

aaa

Opublikowano

a mi dziś w nocy zbanowali drugie konto -.-

wie ktoś cyz była jakaś kontrola,restart czy byle co?

mógł by mi ktoś powiedzieć keidy są te ich ***** kontrole?

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

hmm .. nigdy tak niemiałem przez ostatnie 2-3 dni tak mam ale dziś grałem i chyba już jest dobrze mogło to by coś z netem =] a co do tego to sm emg najleprze postacie ale chyba niebęde robił specjalnie postaci pod cm jezeli już mam tego bk w dobry secie itp ...

Opublikowano
co to jest RC ?

RC = reconnect

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
za rc ban na zawsze czy miech bo tez mam ban;/

wedlug regulaminu k2 pierwszy ban za uzywanie 3rd party tool i hackow trwa miecha z tym ze z tego co widze po postach na MPC trzeba ich pozniej molestowac zeby ci odblokowali konto najlepiej probowac tego o czym napisal jeden z userow MPC czyli powolywac sie na regulamin. Sam bede mial za jakis tydzien okazje do przekonania sie o skutecznosci tego sposobu bo po tym czasie moge sie upominac o odblokowanie ACC ;) i z tego co widze to chyba tez blokada za RC bo przegladalem logi z CM i nic podejrzanego nie widzialem a zablokowali mi wlasnie po resie serwa

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

A czaicie ja grałem na midgard bk na 260++ i robiłem se mass pk na 2 i 3 to wszyscy mówili że dostane bana nawet koleś z Phanlax pisał mi listy że bana wyjme dlatego szybko sprzedałem acc i kolega w ógole nie dostał bana a ma już konto z Rok.

<<<<<<<<<<- Hello and Goodbye ->>>>>>>>>>

Opublikowano
napisze ktos wzor pls ;/

macie wzór : in accordance with Globalmuonline Policy "using 3rd party tools" 1st acc ban go on by 30 days. My acc was baned more than 30 days ago and it's still blocked so i'm requesting for unblock that acc.

Best regards

mi odblokowali około 2h po napisaniu ticketa.

powodzenia w pisaniu ;)

A czaicie ja grałem na midgard bk na 260++ i robiłem se mass pk na 2 i 3 to wszyscy mówili że dostane bana nawet koleś z Phanlax pisał mi listy że bana wyjme dlatego szybko sprzedałem acc i kolega w ógole nie dostał bana a ma już konto z Rok.

rok temu trochę bardziej opieszale działali teraz im blokowanie idzie sprawniej ;)

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

ooo...dzieki wam ludzie :D ponad pol roku temu dostalem bana i nie pomyslalem, ze przeciez pierwszy ban jest tylko na jeden miesiac hah.

tylko mam jeden problem, gdy chce napsiac ticketa, jak klikam submit ticket pokazuje mi sie napis w okienku : Invalid SLA!

O co chodzi ? Nigdy cos takiego mi sie nie pojawialo.

Opublikowano

mam takie offtopowe pytanie :Czy bany są na IP czy tylko na acc??bo mam LAN i wiecie sami ... ^^ n/c ^^

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...