Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maszyna do nadruku napisów i obrazków na koszulkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy można kupić maszynę do nadrukowywania napisów i obrazków na koszulkach? Jeśli tak to za ile, ewentualnie proszę o link. Szukałem w google, ale jakoś nie mogę dociec.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Coś słyszałem, że potrzeba gorącego żelazka i kartki z tym znaczkiem to wtedy podobno on się na koszulce odbija.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Boshe ... kupujesz podkoszulkę, masz tą naklejkę bierzesz żelazko i prasujesz ...

@Up wyprzedziłeś mnie -.-

Opublikowano

możesz być hardkorem i sama/sam uszyć sobie koszulkę z obrazkiem.

Opublikowano

zaraz maszyna potrzebna, na wydatek paru tysięcy na pewno cie nie stać a rodzice nie zapłać za to byś sie mógł tylko pobawić kilkoma wydrukami

normalnie można to zrobić za pomocą drukarki zwykłej, laserowej albo kopiarki dysponując papierem transferowym (dokładniej termotransferowym). wystarczy popytać w sklepach z akcesoriami do druku/kopiowania czy drukarkami/kserokopiarkami o ten papier, albo kierunek allegro lub inne sklepy online . wraz z papierem otrzymuje się instrukcje jak użyć by wydrukować i nanieśc na nośnik : koszulke, kubek czy inny nawet przedmiot.

koszt jednej sztuki arkusza to od 10 do 30 zł w zalezności od rodzaju papieru

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o naklejkę na koszulki, które się przejeżdża żelazkiem i jest git tylko o prawdziwą maszynę. Jest mi ona potrzebna.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

to po cholere zawracasz głowe jak na google wszystko masz łącznie z cenami :)

ok 2 tysiące za najtańsze modele . pewnie nawet nie wiesz czego szukać, podpowiem : prasa termotransferowa , prasa robi dokładnie to samo co żelazko :P

prasa termotransferowa

zresztą jak sie rozglądniesz sposobów nadruku na koszulkach nie tylko za pomocą papieru jest masa, jeśli do celów przemysłowych warto popytać tych co uzywają takich maszyn

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...