Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Budowa Apis

pro_redi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rosjanie znaleźli bug na szybką budową Apisa-działa mi on to tylko na kontach do których nie logowałem się od wprowadzenia aktualizacji- (tych na których system nie dopisał 5 części jako bonusu ) teraz moje pytanko- komuś udało się zbudować 45 części to po otrzymaniu 5 części od systemu?

Opublikowano
Если вы ещё не заходили сегодня в игру, тоесть не получали при заходе бонус "Найден фрагмент чертежа дроида. (5)", то зайдите лучше так:
при выборе сервера много раз щелкайте на сервер.
В итоге у меня проканало 5 раз, +15 фрагментов добавлено почему-то, хотя 25 должно быть.
На втором акке догадался только 2 раза нажать, в итоге +10 фрагментов ириса.
У кого получится больше, прошу отписаться.
З.Ы. Баг старый, но решил выложить с связи с нововведениями. Может с Чарли получиться побольше сделать.
З.Ы.2 На акки 2 дня не заходил, возможно такое действо сработает, если бонус за вход будет с первого дня, а не с 5 как обычно..

Opublikowano

Jeśli nie odwiedził w grę dzisiaj, tzn. nie odebrania pozycji premii za "znaleziono fragmenty rysunków droid (5).", A następnie przejść do lepszego sposób:
przy wyborze serwera kółko kliknij na serwerze.
W wyniku I prokanalo 5 razy, 15 sztuk dodał z jakiegoś powodu, mimo że 25 powinno być.
W drugiej domyślić Akka tylko 2 razy do druku, w końcu 10 z fragmentami tęczówki.
Ci, którzy więcej, proszę wypisać.
ZY Bagh stary, ale postanowiłem postu w zakresie innowacji. Charlie może zrobić więcej.
Na Z.Y.2 acca 2 dni nie udać, może to działa tylko jeśli wpis będzie bonus za pierwszy dzień, a nie 5 jak zwykle ..

google translate.. moze ktoś coś z tego ułoży :]

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale:

Ten, kto się nie zalogował w dniu, gdy dodawali te 5 darmowych części [tzn nie dostał bonusu za logowanie nr 5] ma logować się wiele razy i za każde zalogowanie powinien dostać 5 części.

Opublikowano

dopiero sie zalogowałem od miesiaca zalogowałem się 4 razy a i tak mam tyle samo częśći fake

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Skrzynia "Pirate Booty" jest zbierana.

Otrzymałeś drona APIS typu ED-03A.

Kumpel w skrzynce pirackiej znalazł

Może znalazł ostatnią część ?

bugpointblack.png

Opublikowano

Skrzynia "Pirate Booty" jest zbierana.

Otrzymałeś drona APIS typu ED-03A.

Kumpel w skrzynce pirackiej znalazł

Pierdu pierdu :D Wydalem w ciagu 3 dni 1,2 miliona uri (przy rabacie) na klucze i jakoś mi nie wypadł :P

Opublikowano

Pierdu pierdu :D Wydalem w ciagu 3 dni 1,2 miliona uri (przy rabacie) na klucze i jakoś mi nie wypadł :P

Ja podobnie po prostu trzeba mieć szczęście

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...