Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a chodzi o to ze sciągnolem wszystko pięknie ladnie z tuta class sro wkleilem media wlanczam klikam start wyskakuje xtrap i sie wylancza i sie silk nie wlancza o co chodzi Prosze szybko mi pomóc +++

Opublikowano (edytowane)

O no to widzisz.... mi też to blokowało grę... i miałem takie same objawy jak ty^^ ..Klikając Start na Launcherze wyskakiwał XTrap na chwilę, po czym Launcher zostawał a SRO się nie otwierało.

1. Panel sterowania ---> 2. Dodaj lub usuń programy ---> 3. Teraz po lewej stronie masz Dodaj/Usuń składniki systemu Windows ---> 4. Odinstaluj

Jeżeli przy "3." wyskakuje Ci błąd gdy klikasz na "Dodaj/Usuń składniki systemu Windows" kliknij zamiast w to, to kliknij w kwadracik na górze "Dodawanie lub usuwanie programów", w kwadracik od "Pokaż aktualizacje" Wtedy szukasz na tym panelu IE i odinstalowujesz go kompletnie. (Ja właśnie miałem taki problem) : P

Tak gram - Jaguar, bij szybko Lvl to go gildii wbijesz.

Edytowane przez theDiox
14mxpnc.jpg
Opublikowano

ja mam problem taki sciagnelem pliki z class tuta i tak naprawde mam blody sro a nie class serva i nie weim co zrobic. Moze komus chodzi ten server i podesle mi swoje media