Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PermissionsEx

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tut jest fajny ale mozesz opisac jeszcze jak zrobić żeby gracz mógł dodawać komuś tylko 1 rangę? i nie mial dostępu do reszty komend z pex?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mam jeszcze pytanie i Prosze o szybka odpowiedz na pw...

Jak ustawic by gracze umieli komendy /warp i /sethome??

Opublikowano

Napisz z jakimi pluginami PermissionsEx jest niekompatybilny.

Jeśli Pomogłem

Kliknij:

Lubię to !!!

n_8CLlpoOh.png

Pozdrawiam FuBuFu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ok, ok ale ja mam serwer 40 slotow wiec, juz uprawnienia dalem itp, ale nie wiem jak np. dac uprawnienie dla grupy: "&7" czyli nic nie napisane i tak kazdy ma kto wejdzie na serwie, oczywiscie ja sobie ustawilem wlasciciela itp, ale chcem ustawic np. warpy itp dla domyslnej grupy czyli UP grupy "bez nicku"(&7). prosze o pomoc

Musisz wejść w folder PermissionEX a potem zmienić nazwę grupy default na np. Gracz w pliku permissions.yml

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem nie umiem tego skonfigurować...Mam server dedyk.Czy mógłby mi ktoś zrobić treść tzn jak wchodzisz w permisionsEx to tam są takie jakby grupy.I czy ktoś mógłby dla mnie zrobić grupę adminow i dodać mó tam nick? Bardzo się odwdziecze jak tylko będe mógł...

Opublikowano

Zapraszam na MineServ.eu.Jak ktoś chce zrobić sobie konto oraz server to zapraszam.Jest to mi bardzo potrzebne ponieważ gdy się ktoś zarejestruje bądź zrobi server z linku którego wam oodam mi zostanie obniżone 20% taniej gdy będe chciał przedłuzyć server lub go zmienić.Bardzo wasz proszę.

Link: http://www.mineserv.eu/rejestracja/12603

PZDR

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jak zrobić, aby pisać od razu bez wpisania np. &btekst tylko od razu żeby pisało na kolor, przykład: <[Admin]alohamati>czeeeść!

Wie ktoś może co to za plugin, albo jak to zrobić? Kiedyś na serwerze tak mogłem, ale niestety nie pamiętam jak to zrobiłem

Siemka!

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o pomoc. Po zainstalowaniu pluginu wchodzę na serwer, chcę dodać rangę i tak mi pisze:

An internal error occurred while attempting to perform this command.

-Wiem co to z j.ang znaczy ale nie mam pojecia jak zrobic aby plugin dzialal poprawnie :/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dodałem link który będzie działał ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam taki mały problem. Otóż dodałem te rangi ale gdy wchodzę na serwer to na czacie jest coś takiego: [HeadAdmin][HeadAdmin] kacy. Co trzeba zrobic by było tylko [HeadAdmin] kacy ??

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...