Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] body/wp?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo.mam do Was pytanie.ktorym z tych kont polecilibyscie mi zagrac.

wojownik body 38lv skile aura m3 wirek m3.7 lv konia. eq: zelak+9 ebo+9 naszyjnik 1,5k hp buty 1,5k hp srebrna+9 5kątna+7/bojowa+6 NNO tygra+9 mnisia+6 z speed+4 fms +9 um+6 kd woja i powtórki+3.

sura wp 35 lv skile: zbroja m2 czarowane m2/ 11lv konia (bojowiec). eq:zbroja na 9lv+9(nie pamietam nazwy) i reszty eq niema.

mam jeszcze 7 kamieni duchowych,drugiego zelaka+9 na sell,2x mnisia+6 z kd speeda+3 na sell,100kk kasy,lwia zbroja 15 2h 3x fasolki i inne rzeczy na sprzedaz.aha,mam jeszcze Smoczą Zbroje+9 5x Bon 1.5k hp 15% Magia i 3 niezbyt dobre.

chodzi mi o to,zeby postac która chciałbym zagrac byla dobra do expa i do pvp. która z nich polecacie??i ewentualnie w miare mozliwosci,czy wedlug Was dałoby sie tak rozlozyc cale fundusze,zeby na obydwóch postaciach miec skompletowane eq:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Ja bym został przy tym woju , eq podstawowe już masz kasę na księgi praktycznie też . A dobicie tego 10 lv konia to zaledwie 3 dni .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Polecam woja, eq już masz i to bardzo dobre + skile, oby tak dalej.

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Ja polecam woja, sure wysprzedawać i kasę na woja dać (jeśli chcesz głównie expić).

Jeśli chcesz mieć dobre skile to graj surą gdyż na sure masz tańsze książki niż na woja.

Pamiętaj: Decyzja należy do ciebie. Wybierz rozważnie abyś nie żałował. :mellow: <_<

Opublikowano

Radzę ci i polecam woja body... Jest pr0 do pvp i dobry do expa(jak oddasz biologa). Nabij 42 lvl i z tą smoczą bedziesz kox, kup se jeszcze za te kamyki ribka sr około 30-35 ...

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

UP@ penie nigdy nie grałeś WP. Ja grałem gdy dobijałem 70lv byłem słaby w PvP, większość PvP przegrywałem nawet z 45lv co mental brał po 3k ze skilla a ja gówno. Dopiero coś po 75 mi sie rozkręciło... Ale to żadna frajda zeby wbic 75 skille +g i byc dobrym w PvP a na niskich lv Cię będą jechać ... : ) No i co z tego jak mi tą sure okradli.... : (

Opublikowano

Graj surą wp eq wymień na podobne dostaniesz więcej za nie. A dla surki tańsze jest eq więc możesz lepsze eq zdobyć i koxić.

Cześć eq możesz przełożyć na surkę :) WP 61+ bardzo dobrze się gra. Oraz KU tańsze są :) i możesz sobie zaoszczędzić na coś :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

ok to jeszcze sam sie troche zastanowie,ale z drugiej strony szkoda mi np. tej smoczej z woja:D

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...