Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak myślicie ? PL upada ?

Schettesune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze..dziś weszłam po dwóch miesiącach przerwy. Sklepów w chunjo prawie, że nie ma boje się myślec co jest w innych królestwach. Ceny istna masakra... W dodatku robią jakieś badziewne eventy, by przyciągnąc graczy, ale jest na odwrót. Koniec PL blisko.. myślicie, ze kiedy to nastąpi? :D Jaka jest wasza opinia?

Opublikowano

Mi się też tak wydaję już PL spada na psy, małe ceny itemków istna masakra. :O

Daje im jeszcze hmmm... 1 rok i będzie po PL, ponieważ mała ilość graczy będzie przez prywatne serwery i tak już mało osób gra na PL. :unsure:

Opublikowano

Koniec PL'a nie nastąpi. Może jest troszkę mniej graczy niż kiedyś, ale nadal jest ich dużo. Nie wiem po cholerę zakładacie takie denne dyskusje :)

Btw. niema eventów - narzekacie, chcecie eventy, piszecie że administracja ma wszystko głęboko gdzieś,

są eventy - dalszy ciąg narzekania, nie chcecie eventów, piszecie że PL upada, że to głupi pomysł na przyciągnięcie graczy.

Zdecydujcie się w końcu czego chcecie :)

W chunjo niema sklepów? To idz do jinno/shinsoo. Ja nadal widzę masę sklepów, nie wiem o co Ci chodzi ;-)

Marcid - Ceny itemków wcale nie są jak to określiłeś 'małe' :)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

PL sie ostatnio własnie rozwija byly wszytkie serwery potwierane teraz juz 2 zamkneli :) Eventy sa fajne nie wiem o co ci chodzi. Ceny sie bardzo poprawily w stosunku do tych co byly :) ciagle wymyslaja cos nowego. Pl jest pro a te privy sriwy to gowno do kturych teraz wszyscy lecą bo grac normalnie nie umieja :)

Tak wiem błedy

I w Metin2.pl pracuja ludzie kturzy sie znaja na rzeczy

A pozatym pl ma o wiele wiecej lat niz jakies sriwy privy

Opublikowano

Pl nie upadnie. Popatrz też że dziś jest Czwartek i 3/4 serwera jest w szkole/pracy i trzeba się uczyć. Eventy są to narzekacie, nie ma to też.

PL się rozwija, wprowadza nowości, więc nie ma na co narzekać o.O

Opublikowano

Wystarczy ze ktoś z teamu dobrze przemyśli sprawę i znajdzie sposób na przyciągniecie graczy (ale to musi być coś nowego i na większą skale) a na pewno będzie cała masa graczy. Oni tylko czekają aż się coś będzie działo na plu, coś nietypowego a od razu się rzucą do grania ;p

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Metek nie upadnie. Najwyżej drastycznie zmniejszy się jego liczba graczy.

A metka utrzymuje GameForce więc kasy im nie braknie.

A historia metka nie będzie trwała więcej niż 10-15 lat. Muszą popracować nad czymś innym.

Dada wydania tego metka w Polsce jak się nie mylę to 2003 rok.

Opublikowano

Na Grymuar jest bardzo duzo ludzi w królestwie Jinno

Może na twoim servie ludzie graja w królestwie Jinno

Albo po prostu na innym CH siedzą, na Grymuar CH1 ,a kiedyś było CH2 główne ;)

Opublikowano

moim zdaniem powinni połączyć serwery tak z 25 zrobić około 15 wtedy by było dużo graczy na każdym z nich a pl i tak nie upadnie bynajmniej narazie

dad46021fe1a406da440fb00bac82d19.0.gif
Opublikowano

Jeśli chodzi o sklepy to jest tak że nie ma na ch1 tylko są stawiane na ch2 nie wiem czemu :D

Sama teoria upadku PL wynika z tego że jest duża ilość serwerów i ludzie są porozwalani właśnie na nich, kiedyś było mało to widać było że dużo osób gra a;e że otwierali nowe serwery to każdy chciał być top i wbijał aby grać a jak mu się tam spodobało to zostawał i grał już na nim a jak poległ to wracał na serwer na którym grał...

Istota eventów co do nich macie są dobre już wiedzą jak je robić często nawet jest że na s1 wbije GM i robi dla tego że jest. Nie narzekajcie.

PL nie upadnie dla czego ?? Jest to global i mają tyle kasy że może stać nawet bez graczy jak było na KR a jak nie bd grać to zmniejszą ilość serwerów.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Dopóki mają zarobki dopóty Metin2 będzie działał . Pewnie gdy zdecydują się na zwiększenie pułapu leveli z 99 na 120 lub więcej wtedy dopiero będzie wielkie HALO :D , bo wtedy gracze z TOP rzucą się "kto pierwszy wbije max lv" ... zobaczycie ;D

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Dada wydania tego metka w Polsce jak się nie mylę to 2003 rok.

To się mylisz.

27 lipca 2007 ( światowa data premiery )

27 września 2007 ( data wydania w Polsce )

27 lipca 2007 ( data premiery w USA )

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Metin2PL mysle ze upadnie za kilka miesiecy moze nie upadnie doslownie ale po prostu straci graczy bo gra na PL-u robi sie co raz nudniejsza zadnych fajnych eventow ,nowych akcesori nic ,nic sie nei zmienia

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Nawet jakby nikt nie grał to nie ma takiej możliwości że "PL upadnie/wyłączą go" to jest i tak nie możliwe tylko podałem przykład...

A zawsze będzie tak że ktoś odchodzi potem privy się nudzą i idą na PL i katakumby wrzucą i znowu więcej graczy przyciągną i będzie tak w kółko.

Temat nie potrzebnie założony.

A lepszej gry MMORPG z tego typu nie ma od metina.

Opublikowano

Haha żaliliście się że za drogo wszystko itp.. A teraz wszystko tanio to wam nie pasuje zastanówcie się w końcu..

A co do niech których niech cały czas o wadach gadają nie pasuję ? Idźcie na priva parę botów mniej..

Pozdro dla kumatych.

Opublikowano

Ilość serwerów była powiększana dla graczy na początku, potem tylko dla tego że jak się zaczyna od 0 aby wbić szybko wysoki lvl dużo osób korzystało z IS'a tak właśnie zarabiali przez 1-2 miesiąc mieli x5 zarobek z IS'a.

A jeśli chodzi o kwoty na serwerach czemu tak drogo, dla tego że były boty a teraz jest ich mniej, nie chcieli usuwać yang czy coś z tym robić to nie dotykali się tylko konta pobanowali i tyle.

A wy wszyscy myślicie że yangi na tych sklepach to są przez boty farmione ?? to sie mylicie bo tak na prawdę to admini selają przez pośredników.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...