Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] Opis broni typu AR za GP

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aloha ostatnio zauważyłem tematy typu " co kupić na perma?" "Jakie smg kupić?" Itp itd postanowiłem spisac moja niewielka wiedze o broniach tutaj żeby mozna było poczytac sproboje opisac bronie za gp i za nx

CZYTAĆ WNIOSKI TAM JEST NAJWAŻNIEJSZE PODSUMOWANIE JEŚLI NIE CHCE SIE CZYTAĆ CALOŚCI

Nx rare ciezko bo nie mam wielkiej o nich wiedzy.. Spisze tutaj fakty i mity o broniach a temat bd edytował w wolnych chwilach . Let's Go !

WPIERW BRONIE ZA GP ! TYPU AR !

Myśle ze next projekt to bedzie porownanie podobnych broni smile.gif KWESTIE DOTYCZACE POWAZNYCH BLEDOW O BRONI PISAC ! Nikt nie jest doskonały..

Cała Rodzina M16A3

Na 1 ogień stawiam Podstawowe M16A3 bo nie kazdego stać na bron za nx/gp nie bede sie rozpisywał bo broń jest po prostu słaba.W moim przypadku trzeba połowe magazynka w kolesia załadować żeby go zabić.Brón czasem nie zabije po strzale w głowe.Nie to że wolna to na dodatek ma mniejszy dmg od <chyba> każdego smg.Brón posiada równierz Dziki recoil przez co ciezko trafic po 3 strzale z rzędu bron strzela po prostu "Gdzie chce".Z celownikiem jak ma sie szczescie mozna ładne bańki sadzić ale kto by chciał być tylko luckerem. Zdecydowanie najgorsza bron w grze.M16A3 Veteran w góre to bronie z wbudowanym celownikiem na perma strzela sie w praktyce nimi ciut lepiej i jest celownik za free.Nie radze tym grać po prostu szajc ^.^.

Wnioski ? :Najgorsza brón w grze.

Cała Rodzina "Ak" ( Ak-47,Ak74u,AK74UGold Plateted,

Ak74u Ranga : icon_trainee.gif

Ak74U to siostra broni Ak47 która ma mniejszy damage wolniej sie z nią ciut biega i ma nieco mniejsza celność.Za to ma mniejszy recoil i nieco wiekszy Fire rate.Moim zdaniem brón dla tych którzy grają 2 kontem ponieważ nie jest łatwą sztuką ją ogarnąć a po wbiciu PVT mozna kupic ak-47. Po 3 strzale na scopie od csm1 totalnie miga nią na kazda strone <prawo lewo> A przy scopie "bez rangi" to totalna tragedia.Nie polecam kupywać poniewaz moim zdaniem lepiej nabic range i kupic sobie to ak-47 niz tracic kase na gorsza siostre ak47.Broń moim zdaniem lepiej wygląda w ręce ale to nic więcej.Jedyna dobra cecha to Potężny Damage..

Ak47 Ranga : icon_private.gif Broń "Masakra" Celność strzałów moim zdaniem dobra fire rate w miare hmm.. Biegać sie z nią da no ale żadna brón nie jest doskonała równierz po 3 strzale macha nią gdzie popadnie poniewaz recoil jest wysoki. Gdy ktos nia gra od poczatku poradzi sobie a ci co maja na perma z eventu za 80k gp to niech ćwiczą poniewaz bron zabija 3 hitami Czasem zabiera "NAWET" ok. 40HP za strzał w dłoń.Celownik Od csm1 <dla mnie najlepszy celownik> i Miazga krótko mówiąc na mapy takie jak np. Sector 25 bedzie lepsza nawet niz cqb jak ogarniesz recoil co jest ciezkie... Warto do niej dokupic magazynek +10 naboi.Nie radze "skakać jak małpa i strzelać" tą bronia poniewaz przy takim recoilu raczej nie traficie.

Ak74u Gold plated Ranga : icon_cpt03.gif

To co powiedziałem o ak74u hmm.. to samo można powiedzieć o tej broni. Lecz... Kolorek złoty i poprostu precyzyjniejszy da sie to zauważyć no ale.. nie kazdy moze pozwolic sobie na takie AK więc mozemy zostać przy ak47.

AK-103 Ranga :icon_ltc01.gif - Równierz bardzo dobra bron przyjemny odgłos dobry kolor staty i gra sie nim jak zwykłym AK lecz Ak w wersji 103 ma mniejszy recoil co umila gre. Ale kto ma LTC : )

Wniosek? : Ak47 Rulez ! Ćwiczymy skilla i szybko zabijamy. Ak74u Bron dla tych ktorzy "moim zdaniem" ogarniaja i nie maja lvl na ak47 poniewaz moim zdaniem ta bron jest od niej gorsza.. a złote ak dla wybrednych tongue.gif Ew. Ak 103

K2 Ranga :icon_trainee.gif

Broń która hmm.. Dosyć szybko strzela Damage średni wbrew pozorom celna patrzac na statystyki ma ciut mniejszy recoil od ak74u po wzieciu tej broni do łapki okazało sie ze lepiej sie nią gra smile.gif

Ammo 30 w magazynku moim zdaniem to mało jak na takie fire rate wiec lepiej dokupic magazynek.Dodatkowa atrakcja to mozliwosc Custome dzieki ktorej mozna polepszyc jej staty.Bron na 1/7 dni na wiecej moim zdaniem sie nie opłaca.

Wniosek? : Fajna broń ale tylko na jakis czas..Na dalekie odległości polecam serie 3 strzały.

M4a1 Ranga :icon_trainee.gif

Bron z wyglądu przypomina nieco M16A3 lecz sie od niej znacznie rozni.Mozna ja porównać śmiało nawet do M6a2-srt czy cqb.Damage nie jest wielki (Mniejszy niz w nxowych broniach na no-recoil) co czyni to ze ta bronia czeba trafic kolesia z 4-5 razy (zalezy co nosi) Celownik i już ! Masz celną broń i to nie musisz miec rangi szybko sie z nia biega (no zalezy co nosisz chodzi o to ze nie jest ciezka smile.gif Fire rate średnie celnośc nieco gorsza od cqb i m6a2 no ale wiadomo to nie nx bron.Nie trzeba miec wielkiego skila zeby nią zabijać.śmiało mozna całym magazynkiem bic na scopie i 50% strzałow powinno trafic (no chyba ze masz parkinsona).Dużo ludzi jej nie kupuje bo wyglada jak m16 a nie powinni tak tego interpretować.

M4A1 CQBR Ranga :icon_ltc03.gif Lepsza od M4a1 poniewaz jest o wiele mniej waży i ma jeszcze mniejszy recoil tak niski ze juz poprostu trzeba być totalnym nieogarem zeby tym nietrafić.Ładniej nią bańki wchodzą Każdy celownik do niej pasuje.Ale i tak wole M417 Cqb od nizszej rangi z wiekszym dmg. M4A1 typowy recoil! jeszcze jak uda nam sie nia przerobic to wogole.. na najwiekszych mapach radzimy sobie z takim weaponem jeden z najlepszych recoilów z grze za gp.

Wniosek : Ak47 +m4a1 i juz jestes kims bez rangi :)Ogółem gra się bardzo miękko i łagodnie. Jak się ogarnie odrzut to można spokojnie seriami ze scopa walić i się trafia ponad 50%.Bardzo fajna na ft łatwo bańki wchodzą. M4A1 TYPOWY NO RECOIL !

M14 Ranga :icon_recruit.gif

"chójówka" wolno strzela recoil taki jak ak47 ciut wiekszy damage od ak ale z takim magazynkiem i bardzo wolnym fire rate to lipna jest ta bron .. Nie kupywać bo sie nie opłaca. M14 Camo ma nieco wiekszy damage i fire rate.

.

Wniosek: Poprostu za wolno strzela opłaca sie jedynie kupic jak chcesz forgować. M14 Bardzo słabe M14 camo słabe. Tylko forg sie opłaca nic wiecej.

Famas Ranga :icon_private_first.gif

Bardzo Mały damage recoil no taki sobie szybkostrzelnosc taka jak m4a1 lecz damage za niski przy takim fire rate. Nie radze kupywać na dodatek lipnie wygląda :F.

Famas Se Ranga :icon_maj03.gif - Zadaje nieco wieksze obrazenia od zwykłego Famasa i jest nieco celniejszy ale to i tak shit i nic wiecej mając MAJ 3 o wiele lepsze rzeczy za gp mozna kupic w tej cenie.

Wniosek: Poprostu lipa . Kogo ostatnio widziałeś z famasem w ręku?:>

MK-16 Scar-l i MK-16 Scar-l Black (Rangi : icon_sergeant.gif i icon_1lt01.gif)

MK 16-Scra-l jedna z broni która nie jest doceniana w combat arms moze nie świeci wielkim damage ale recoil jest bardzo przyzwoity tak jak fire rate. Z celownikiem można robić takie cuda jak z CQB ^ ^

Nawet bez celownika z duzej odleglosci mozesz banke trafic jak sie skupisz dzieki świetnej celności.

Scar-l Black czym sie od braciszka rozni? Ogólnie niczym wielkim technicznie. W praktyce jest całkiem inaczej. Kolor czarny pozwala " Zamaskować sie na mapach nocnych" np. Hallow Ravine Ratll po części.. A HS co 2 kill jak umiesz grac to hs laugh.gif

. Grając obiema brońmi stwierdzam ze praktycznie wersja Black jest lepsza.

Wniosek?: Niedoceniana broń bardzo fajna moim zdaniem można w dalszej czesci gry zastapic nią bron no recoil taka jak M4a1.Gdy grałeś scarlem na małym lvl a juz masz 1lt polecam przetestować wersje Black !

G36E,G36KE (G36E-icon_sergeant.gif,G36KE icon_ltc05.gif)

Jest i ona G36E ! Damage duże dobrze sie z nią biega Celność dobra rorzut nieco dziki na boki rzuca już po 3 strzale.Z daleka polecam strzelac seriami 3 strzaly.Dobra na fireteamy.Ma cudowny celownik z duzym przbylizeniem nieco lata na boki ale no jak juz dużo grasz to ogarniesz i to :)Brón dobra na kazda mape.. Z bliska niesamowity damage z daleka zdejmujemy świetnym scope'm.No miałem sie tak rozpisać no ale nie mam już czym ^^..

G36KE- Brón wzorowana oczywiście na G36.Starsza siostra G36E jest nieco cięższa przez co wolniej sie z nia biega.Każdy ślepiec dostrzeże że bron strzela wolniej niz podstawowa gieta lecz strzaly leca w gore zamiast na boki.Scope taki sam Dla mnie G36E Lepsze i kropka a wogole ilu z was ma LTC 5 ? biggrin.gif

Wniosek? : Niesamowity Scope.

AUG A1 I AUG A1 Black. (icon_ssg01.gif i icon_cpt04.gifbiggrin.gif)-AUG A1 Damage bardzo podobny do G36e mimo ze w statystykach ma recoil jak g36e w praktyce recoil w tej broni jest ciezszy do opanowania.Fire rate dosc dobry lecz scope juz nie. Po 1-2 strzale celownik juz zaczyna powoli szwankowac na strony.

AUG A1 BLACK-To co powiedziałem przy poprzedniku tej broni lecz ta wersja ma wiekszy DMG I poprstu lepszy kolorek.Kulki równierz leca bardziej w głowe przy tej broni to szczegolnie widac.

Wniosek? : Celownik słaby damage dosc dobry ładne bańki wsiadaja z tej broni.Gorsza od G36 Lecz gdy znudzi sie G36 mozna ja kupic dla odmiany.

ACR icon_ssg03.gif- Moim zdaniem broń dla nieogarów totalnych wygląd ma jak wymieniony wyżej Scarl lecz... Damage ma mniejszy odrzut ma mniejszy tak mały ze jak nie ogarniasz jej to nie ogarniasz ogolnie nic jest dosc ciezka jak na bron typu AR.Fire rate ma dosc dobre ale to tylko to celnosc nieclo slabsza od scarla.

Wniosek?:Bron dla totalnych nieogarow ktorzy nie ogarniaja nawet scarla.Bardzo celna z celownkiem moze przydac sie na srednie-duze mapy.Bron poprostu gorsza od scarla.

M416 i M416 Camo ( icon_msg01.gifi icon_maj04.gif)

M416 to bron zrobiona na bazie M4a1 statystyki sa na ogoł takie same lecz M416 Jest ciezsza od m4a1 ale mysle ze ta ciezkosc az tak wam nie przeszkadza smile.gif Niewiem czy wy to czujecie ale Moim zdaniem wolniej strzela od M4A1.M416 nazywana bronia noobów poniewaz ma niski recoil i kazdy umie nia grac i jest bardzo pospolita bronia <szczegolnie teraz na 7 dni za 2 misje> M4a1 z powodu na wyglad jak m16a3 jest wogole inaczej rozpatrywana przez ludzi więc takim kozłem ofiarnym jest to m416.

M416 Camo - To samo co up lecz .. Damage wiekszy nawet o 2-5 hp wiecej potrafi zabrac wersja camo.

Wniosek: Lepiej kupic m4a1 niz m416 lecz i tak jak ktos poprostu nie lubi M4 kupi M416.Broń jest dobra ale dzwiek fire rate i damage dobijaja.

SSG550 icon_msg03.gif - Bron z niskim recoilem i wielką celnoscia lecz na rozmiar magazynka odgłos wyglad a szczegolnie niskie dmg wykluczaja ta bron do kupna.. Bron dla mnie lipna jak polskie drogi na ft tez bardzo słabiutkie..

SSg550Camo- icon_col02.gif Tak samo jak up lecz.. bron ma wiekszy damage lecz niewiadomo czemu jej obnizono celnosc i to nawet nie tak mało.Cena 1600 Gp na jeden dzien totalnie moim zdaniem wyklucza tą bron lecz jest od COLONELA 2 Więc wątpie ze ktos ją kupi.

Wniosek: Bron tak celna ze trafiłbyś matrixa z zamknietymi oczami lecz damage bardzo słaby bron srednia nie ma jakiejs specjalnej mapy na nia i jej "boską celność"

F2000 icon_csm01.gif - Bardzo dobra broń mimo statystycznego fire rate na poziomie srednim 30 strzałow z magazynka w tej broni szybko sie konczy wiec radze dokupic magazynek +10.Bron nie ma celownika lecz celownik Od CSM1 dobrze współpracjue z ta bronia. Strzela twardymi pociskami o przyjemnym dla ucha odgłosie (przynajmniej dla mnie). Damage ma ciut ciut ciut x100 wieksze od m416 <no ogolnie ciut to takie samo > Lecz gdy mamy ją w łapce i strzelamy mozna poczuc moc.Bron wbrew pozorom strzela bardzo szybko a na właczonym scopie (od csm 1) Celownikiem bardzo nie rusza co pozwala na zabicie z dalekiej odległości) Broń typu hmm Scarl + M416 taka mieszanka biggrin.gif. Jeśli sie do tej broni przyzwyczaimy mozna bardzo ładnie kosic na mapach sredniej wielkosci.A to ze mozna ja z "customozować to dodatkowa atrakcja" jesli ja dobrze przerobimy bedzie lepsza niz to wasze M416 nawet smile.gif Dla mnie to niedoceniana bron :0

Wniosek? : Celna bron z recoilem do opanowania ktora szybko strzela z przywzwoitym DMG.Warto popróbować grania ta bronia smile.gif

XK-8 icon_csm03.gif - Broń na bazie (informacje nexona) Bron jest połaczeniem statystyk K2 i Tar 21 (tego od 2lt). Bron ma dobry damage wiekszy nieco niz m416 czy f2000 jest celna recoil jest do opanowania technicznie to lepsza wersja F2000 ale .. XK-8 ma celownik jak aug A1 z ktorym ciezko caly czas zabijac z duzej odlegloscu poniewaz nim "Macha" Bron sama w sobie jest dobra lecz ja pozostaje przy tym ze F2000 jest lepsze ze wzgledu takiego ze jest "goła" i mozemy dolozyc jaki celownik nam sie podoba.

Wniosek: Bron jest dobra, szpeci wygladem dmg i szybkostrzelnoscia jest niezła. Jesli ktos na poczatku gral sobie AUG A1 to polecam mu kupic ta bron : )

TAR-21 icon_2lt01.gif - Bron hmm "siostra xk-8" to co napisałęm o xk-8 rownierz mozna powiedziec o Tarze lecz tar ma wbudowany celownik od csm 1 co daje tej broni +-sika lecz odgłos strzału i sam wygląd lufy zaczyna wkurwiać.. bron zabija na 4 hity a kolor idealnie pasuje na campienie np. a tej mapie z krzakami (nie pamietam nazwy biggrin.gif)

Wniosek: Ciezko sie do niej przywyczaić zagrasz raz i ja wyzucisz zapewne .. Bardzo podobna bron do XK-8 w statystykach i f2000 lecz f2000 ma to coś co pomoaga w grze : D 1.F200 zdecydowanie a jeśli ktos nie lubi f2000 niech sie zastanowi ktory celownik woli ten od xk-8 czy od tara wink.gif.Dla mnie syf.

L85A1 icon_1lt02.gif - Broń ma dobry damage jak na swoja wysoką szybkostrzelność recoil ma dokładnie jak gietka lecz dla mnie gietką łatwiej sie gra Wada tej broni jest to ze pocisk nie zawsze trafi tam gdzie strzeliles <namierzyles> Ja wole zostac przy gietce z jej scopem lecz jesli ogarniesz L85A1 tez zrobisz rzeznie :0

L85A1 Camo -Nie ma co sie rozpisywać rozni sie tylko kolorem niczym wiecej ... (icon_col04.gif )

Wniosek: Bron nieco pokroju giety lepiej sie z nią campi gdyz jest krtosza lufa nie wystaje i ma zielonkawy kolor.Polecam nie szalec na scopie poniewaz nie trafisz.Polecam kupić na 1 dzien i zobaczyć czy bron podchodzi pod ręke jedynm podchodzi 2-im nie.

M6A2- icon_1lt03.gif -Bron typu no recoil ktora zazwyczaj trafia gdzie chcesz. Dmg nie jest złe porownywalne do m416 lecz.. M6a2 to moim zdaniem lepsza wersja m416 poniewaz mozna ja customizowac co sie opłaca bo polepszymy statystyki broni. Jej kulki <lepiej docieraja do celu niz w przypadku m416) M6A2 jest rowniez lepsza od M4A1.Bron swietnie wspołpracuje z kazdym scope.

Wniosek: Jeśli masz 1lt 3 to śmiało kupuj do backpacka lub nawet na 1 slota ta bron typowy no -recoil ktory kazdemu sie przyda. Świetna bron z cena taka jak m416.

M417 i M417 CQB ( icon_1lt04.gif i icon_cpt05.gif) - Bron pokroju M6a2 srt rownierz ma łatwy recoil do ogarniecia < ma ciut wiekszy recoil od m6a2 lecz nie czuc wielkiej roznicy pomiedzy obiema broniami w celnosci strzału) jest nieco mniej celna od m6a2 co oznacza ze nie zawsze kulka poleci gdzie miała wedlug ciebie poleciec.Ma damage wiekszy od m6a2 m416 itp co wbrew pozorom sporo daje. Bron dla tych ktorzy uwazaja ze typowe no -recoile sa za latwe do opanowania i przezucenie sie na cos nieco trudniejszego.Możliwosc przerobienia daje jej kolejnego plusa.

M417 CQB - Bron lepsza od M6a2 i od swojej siostry m417 poniewaz ma recoil porownywalny do m6a2 i wiekszy damage od obu tych broni. Po wbiciu cpt 5 m6a2 i m417 powinny isc w odstawke. Świetnie wspólpracuje z dobudowanym celownikiem.

Wniosek? : Świetna bron nie trzeba pół magazynka na zabicie i łatwo ją ogarnąć ta bron moze zasiasc w twoim królewskim backpacku smile.gif

to by było na tyle Arów za gp teraz piszemy do moda co poprawiać zeby tut został przypięty bo szkoda zeby gdzies go zakopano..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

dodaj korki i więcej przerw (enter) bo to wszystko na siebie nachodzi i lipnie się czyta. Co do tematu co kupić na perma - najlepiej odkopać tematy GalactiXa kiedy robił codziennie głosowanie na najlepszą broń i potem robił ranking najlepsze miesiąca, tygodnia itd

no ale co do tematu to postarałeś się ale dodaj te kolorki zeby lepiej się czytało. Łap +

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ok. Kolorki dodam jutro rano dzis juz siły nie mam :D dopisze pare broni potem sie zabiore za bronie za nx i zrobie jeszcze pojedynki np. M416 CQB vs. M6a2-Srt w kolejnych postach moze new topic pozyjemy zobaczymy chce taka baze danych zrobic :D :huh:

Ahym... I zbieram minusy ale dałeś mi plusa:D

Opublikowano

No upieknij ten temat bo sie troche zle czyta.

Zamista literek T i R daj te ikonki rang

http://www.mpcforum.pl/topic/137270-rangi-w-ca-polskie-odpowiedniki/

ogolnie fajnie opisane bronie leci +

edit o kurwa tez jeblem + xD

znajde inne twoje tematy to ci strzele - sy

30589.png

Opublikowano

Powiem ci że nie chce mi się tego czytać ponieważ się to zlewa i nie jest estetycznie ..Ale po 1 zdaniu wnioskuje że praca dość dobra..

No kur ja też jebłem +...ale ok xD

Opublikowano

Mała aluzja jeszcze "WPIERW" ? jakiego Ty języka używasz ? W tutach się pisze po Polsku :P

no ale przynajmniej z kolorkami już lepiej

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Bardzo fajnie, jak będziesz to kontynuował to możesz zrobić podział na AR, SMG, SR..., upiększysz to trochę i będzie spoko :) .

Opublikowano

Narazie pisanie póżniej powiekszanie jesli termin działania mego internetu pozwoli to mam plany takie

AR ZA GP-SMG ZA GP_ i tak dalej wszystko za gp a potem bierzemy sie za ar nx itp. : )

Dziś dodałem: G36KE,Aug A1,Aug A1 Black,ACR,M416 i M416 Camo,SSg550 i SSG 550 Camo jutro sobota wiec jak internet bedzie sprawny to ładnie dowale jutro literek w ten temat :)

Myśle ze zrobie jeden temat ar za gp jeden temat smg za gp zeby postow nad postami nie dowalac bo w jednym poscie moze byc maximum 4k znaków/

Dodane: F2000 , XK-8 , TAR -21,L85A1,M6A2,M417,M417 Combat. Ak 103 itp .. D:

Opublikowano

ja tam tylko nazwy broni bym wysłał na kolorowo czcionka jakś jedna fajna a ogólny teks opisujący broń na biało

Opublikowano

Właśnie lipnie będzie sie zlewać zobaczymy co powie Zav~ kidmod niewiem jaki nawet :D itp, itd co tam poradza to zmienie jak podepna to biore sie za smg :D

No ładna niespodzianka nie musze nic poprawiać lecz postaram sie edytować post jak zdobede tajna wiedze na temat broni ar :)

~Qperek dzieki za pomysł dam obrazki rang :)

To ze skonczyłem temat nie oznacza tego ze przestane go edytować <chyba ze internet mi padnie to mie z 2 tygodnie nie bd...) ale jeszcze jestem i jak ktos ma jakies uwagi niech pisze to zedytuje jak jest jakis powazny błąd!

Opublikowano

Myśle ze cennik sie nie przyda nie ma jakis wielkich wachań cen kazdy wezmie to co mu sie podoba a zwonu pisac 1 day 900 gp 7 day itp... Niewiem napisze o smg to moze napisze tu i tam ceny ale dzięki za pomysł łap plusa ;)

Opublikowano

Co do M16A3 się nie zgodzę..

- Piszesz ,że to szajs ..

* Nie prawda .. No dobra może dla ciebie szajs ..

ale dla mnie to nie jest szajs ..

- Jeżeli się nauczysz grać M16A3 to będziesz wszystkich cisnoł ..

* Broń jest dobra , jeżeli potrafi się nią grać ...

A tak wgl to poradnik fajny +

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano

Co do M16A3 się nie zgodzę..

- Piszesz ,że to szajs ..

* Nie prawda .. No dobra może dla ciebie szajs ..

ale dla mnie to nie jest szajs ..

- Jeżeli się nauczysz grać M16A3 to będziesz wszystkich cisnoł ..

* Broń jest dobra , jeżeli potrafi się nią grać ...

A tak wgl to poradnik fajny +

Nie będe sie denerwował bo nie 1 sie pomyliles dajac mi plusa ale ja zbieram minusy nk Kurw@ nikt sygn nie czyta. Nie ukrywajmy ze łatwiej sie nauczyc grac inna bronia niz M16A3 na dalekie odleglosci nie masz szans na junku <mała mapa tez niewielkie sznase na co kolwiek> Bron to bron zeby strzelała ale M16A3 to wychodzi najgorzej .. wkoncu to podstawowa bron ; ) a w rl nie jest taka zła dla mnie podstawową bronia powinien byc k2 w rl koreanski szajc a w grze da sie tym zabic i to całkiem niezle

ZBIERAM MINUSY !

Opublikowano

taka prawda że m16 to rozrzutnik gnoju a nie bron.

bronie fajnie opisane polecialy 2 -

btw. te broni od hi rang ( g36 ke, ak-103, m4a1 cqbr) można wyłapać z gray case, wiec przy odrobinie farta będziemy mieli fajna bron :)

sygnack.png

Opublikowano

do dupy jest dla tego ,którego nie ogarnia ...

Dobra mozemy zagrac 1v1 M16 jeśli tak stawiasz sprawe.. Wymienisz mi gorsza bron od M16A3? Napisałem ze najgorsza bron grze a nie ze nie idzie tym nikogo ubić ^.^ Ja np. M16A3 Veteran no bp mam dodatnie statystyki co i tak jest pozytywne (: Ja sie uczyłem na poczatku na broniach M6a2-srt itp i dlatego sadze ze M16A3 jest pare galaktyk dalej.

Każdy kurw@ moze okazać sie pro-skillerem na forum ktory z m16 kosi wszystkich ltc na Na victorze rattlu no bp.. Nie ma gorszej broni od niej chyba ze ktos rzadko gra i niema gp na inne bronie to moze cos tam podsskiluje i banki bedzie walił Bron default to naturalne ze nasłabsza lecz da sie nia zabić.,

Nie napisałem że jest do dupy nigdzie.. Po prostu prawie kazda < a moim zdaniem kazda> jest lepsza od niej chociaz M24 vs M16 to niewiem xD

Opublikowano

Nom.. Na victorze ogarniaja dokupuja magazynek scope trzeba dobrze wycelować 1-wsze strzały leca nawet ale potem totalnie rozrzuca ciezko :D Na vic to G36 M4a1 :D

Temat o SMG wystartował zapraszam : http://www.mpcforum.pl/topic/448151-tut-combat-arms-bronie-typu-smg-za-gp/

Prosiłbym Moda czy kogokolwiek o dodanie mojego tematu tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/374905-spisporadnikow/page__gopid__3193684#entry3193684

• Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Opis broni typu AR za GP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...