Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,mam problem ze skinem, ponieważ nie moge go zuploadować robie tak... ~> loguję się na minecraft.net, biorę profile, wybieram skin na który chcę zmienić, potem upload i jest napisane że Skin Required. O co kaman? :< Wiadomo ze ma Mc Premium. : ]

Edytowane przez eroxer

peace.

Opublikowano

Ja mam to samo, i mam, prawidłowe wymiary, mam 64 x 32 i nadal to samo mam, dzisiaj wpisałem sobie gift code, chciałem sie cieszyć mniej więcej tym nowym skinem, że inni będą go widzieć, a tu nic, ; / dodam, że plik jest w formacie png przerabiałem go w Gimpie 2

Opublikowano

Zła rozdzielczość skinu lub rozszerzenie.

Nie powiedziałbym, mam ten sam problem. Wczoraj przy wgrywaniu skina wyskakiwał błąd "skin does not exist". Dzisiaj wyskakuje z kolei "Skin Required" choć rozdzielczość i rozszerzenie jest w porządku. Wiele osób ma z tym problem, jest to prawdopodobnie wina minecraft.net

Opublikowano (edytowane)

Mam to samo wszystko ok, robione w skin creator (taka stronka nie bd reklamowal) wymiary dobre png to samo... Mam tez kilka innych skinow ktore dzialaly przed 1.8 a teraz nie dzialaja tzn. nie chca sie zuploadowac... na innych przegladarkach tez probowalem... sry ze nie pisze ęąż itp. bo nie chce mi sie : D

Edytowane przez eroxer

peace.

Opublikowano (edytowane)

Mam sposób. Jak ktoś ma problem z wgraniem skina przez minecraft.net, niech wrzuci swój skin na minecraftskins.com, z tej strony można "przesłać" skina poprzez naciśnięcie obrazku ze strzałką w górę.

Edytowane przez bakyarou
Opublikowano

Popieram ten sposób działa... Udało się dzieki :). Mogą tu zajrzeć Ci ktorzy maja ten sam problem. : )

peace.