Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenar [PL][DEDYK]

szefu244

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiejszy event to porażka !

Robiony był dla wszystkich na jednym channelu !!!

Lagi wielkie , chaos itp .

GM dał metiny na zasadzie /m 8027 20 ide kawałek dalej /m 8026 20 itp Czyli 20 metków w kupie , a bossy dawane były w środku oazy i nikomu nie zaliczało ich do misji .

Gm ani na TS ani szeptu nie miał włączonego .

Jeden wielki minus serwa to administracja !!!

Edit: GM zamiast porozmawiać ze mną na ts to woli mi pw wysyłać , pewnie się boi że ją zagnę głupim pytaniem .

Opublikowano

ja gralem wbilem 120lv i skonczylem serwer jest lipa w prezce napisane ze dopracowany i wogle dam 1 bzdure ktora smieszy mianowicie:

od 110lv jest dostepna nowa mapa, po wbiciu 110 mozna na nia normalnie wejsc ale jesli jestesmy po slubie np z buffem moze on miec nawet 70lvl a i tak za pomoca pierscienia sie tam dostanie.

W czym sek? w tym ze gdy ktos zrobi ci ss jak twoja buffka jest na tej mapie konto zostaje zbanowane(mi osobiscie konta nie zbanowali ale wiem ze tak jest)

O co mi sie rozchodzi? o to ze zamiast banowac graczy za cos co mozna bez problemu zrobic w grze lepiej to naprawic tak zeby nie dalo sie tego zrobic.

Nie gralem tam juz chyba z miesiac ale widze ze admini maja w dupie graczy, widze po opiniach. Wiec zapewne niema co liczyc na naprawe czego kolwiek, nie wracam do gry jak i nie polecam grania pozostalym.

Pozdrawiam.

sygnar.jpg
Opublikowano

Jak nie grasz miesiąc na serwerze to dlaczego sie wypowiadasz. Po przeniesieniu do Miasta Troli pierścieniem małżeństwa każda postac poniżej 110lvl zostaje przeniesiona do miasta. Jest tak od dłuższego czasu..

791f747188ac8.png

Opublikowano

pisałem ostatnio z gm na temat servera dałem kilka propozycji i powiedział ze ty sie zajmie a mianowicie

1.obniżenie hp bossów zaczynając od plagi(bo nawet w 3 ciężko ubić)

2.zmniejszyć czas respu metinów i smoka red

3.odbugować środek mapki 130 lev

4.zwiększyć drop ulepszaczy czyli strategi i certów

5.dodania broni typowej do expa(obiecał ze będzie tak bron na 150 lev ale wszyscy by woleli na mniejszy level)

od siebie gm dodał ze od następnego tygodnia będzie nowy klien i sporo nowych rzeczy

zobaczymy czy to wypali bo jesli nie to reszta odejdzie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...