Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenar [PL][DEDYK]

szefu244

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostali bana za bicie na wolnym jakiegoś przydupasa gmów. Traktorzysta zastanów się 10 razy nim coś napiszesz na forum.

' Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują. '

Opublikowano

Szczerze to trochę bugów jest. Misji na pamiątki nie da się wykonać, a rada jest na to "wbij 70, co za problem", równie dobrze można powiedzieć "znalazłem muchę w zupie, skandal! -Zjedz frytki, też się najesz"... Gracze nie są skorzy do pomocy, byle pomocy nie można uzyskać, nawet słownej, bo oczywiście "domyśl się", taki średni serwer... Osobiście wolę zagrać na innym, sądzę, że nie będę zadowolony gdybym zagrał na nim dłużej. Poza tym serwer w 99% jest podobny do Arius MT2, te same ceny, ulepszacze, bony, system dropu... Wszystko prawie, tylko pereł nie ma u handlarza, co jest denerwujące gdy trzeba ulepszać bronie i zbroje na 45+...

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

grzeczna jak zawsze obszerne posty i jak zawsze racja:P

a jeszcze cos troche lipa z tym expem zrobili.Gdy wbilem ze 107lvla na 140lvl na nowa mapke w niecaly dzien to sie cieszylem ze jeszcze cos w topce zamieszam a tu bach nagle podwyszyli expa i przychodze sobei a tu bach kazdy 150+ no zal mi tego bylo wtedy to gra bezsensu sie stala

Grzeczna Ty chyba musisz jakiegos dissa napisac:PPPPPP

Opublikowano

grzeczna jak zawsze obszerne posty i jak zawsze racja:P

a jeszcze cos troche lipa z tym expem zrobili.Gdy wbilem ze 107lvla na 140lvl na nowa mapke w niecaly dzien to sie cieszylem ze jeszcze cos w topce zamieszam a tu bach nagle podwyszyli expa i przychodze sobei a tu bach kazdy 150+ no zal mi tego bylo wtedy to gra bezsensu sie stala

Grzeczna Ty chyba musisz jakiegos dissa napisac:PPPPPP

Racja nie racja, ja po prostu mam dużo do napisania, bo jestem niczym wulkan, zbieram wszystko w sobie a później wybucham a jak się to już stanie, to nie patrze na to czy ktoś się z moimi wypowiedziami zgadza czy też nie, walę prawdę prosto z mostu i mam tą prawdę sprawdzoną, i nikt mi nie przetłumaczy wymysłami że jest inaczej, skoro ja na własnej skórze się o większości rzeczy przekonałam. Heh, co do Diss'ów to mnie to nie kręci.

Nikomu nie polecam serwera.

Opublikowano

Ja rozumiem to że dużo osób poulepszało sobie itemy gdyby bug był zgłoszony od razu na pewno nie było by takich problemów teraz. Ale restart serwera nie jest tutaj najlepszym wyjściem.

Jak ktoś ma pytania do mnie jeszcze jakieś to prosze na pw..

791f747188ac8.png

Opublikowano

hahah nie no zal zgloszony ? po to jest beta zeby ujawnic wszystkie bugi,rozumiem zawsze cos sie tam drobnego moze przytrafic no ale zeby nie sprawdzic na beta dt to naprawde trzeba byc mozgowcem... nei liczcie na to ze ludzie beda grac na serwie puki nie zrobicie resa...

Opublikowano

Traktorzystka gram na waszym servie od 1 dnia i nie mam super eq bo jak kazdy wie ciezko jest zdobyc ulepszacze na 140+ .Ci co użyli bugu w dt powinni miec odebrane eq .Jak sama wiesz nie ma problemu dojsc do tego kto użył tego buga >wystarczy troszeczke pomyslec.Już pierwszego dnia zgłaszałem ze jest tam bug ale niestety gm nie odpisywał....lekceważenie graczy przez gma jest najwieksza wadą...a tak pozatym to serverek godny uwagi

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

dlaczego server OFF?

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Pewnie coś robią, serwer polecam, nie opierajcie się na opiniach grupki zbanowanych "pro elo elo graczy", którzy teraz zrobią wszystko aby nikt tu nie grał, nie możecie tego zostawic dla siebie i iść sobie gdzieś indziej??

Każdy serwer ma IS, i po jakimś czasie w waszych głowach KAŻDY serwer jest nastawiony tylko na zarobek, HA to noob i rozdaje itemy bla bla bla znamy to takie wypowiedzi można przeczytać w każdym temacie z prezentacją serwera prywatnego.

Nie ma eventów? Nic sie nie dzieje? A skąd to możecie wiedzieć skoro nie gracie bo zostaliście zbanowani i to nie za darmo jak usiłujecie to udowodnić...

Biłem na wolnym już chyba kazdego i wszędzie, kładłem ludzi na eventach w myśl zasady (silniejszy ma prawo do korzyści itp) i bana nie mam...

Opublikowano

Nie Polecam serwa pełno bugów administracja no-ogar nie polecam

201213.png

Jeżeli Robisz ze mnie jaja wiedz że coś się dzieje!!

Ja To wale prosto z mostu moje życie jest z kosmosu to jest taka fajna bajka napewno ją polubisz jak mnie co?!?!

Opublikowano

Może w końcu zamiast wyrażenia "pełno bugów", napiszcie jakie te BUGi są hm? Pomoże to napewno w ich naprawieniu no i w końcu okaże się czy rzeczywiście jest ich tak dużo.

Tak myślałem, cisza...

Opublikowano

Witam.

1. Polecam serwer.

2. Zgadzam się z Nefi, negatywne opinie na serwer piszą osoby które zostały zablokowane zatem nie ma się czym przejmowac.

3. 16.10.2011 serwer zostanie włączony do godziny 18.00 (tą informację udzielila administracja na forum serwera)

Dziękuję

Opublikowano

Popieram powyższą wypowiedź... Dziś na Team Speaku zagadaliśmy do administracji, że od 3 dni jest na serwerze noc, i już oczy bolą i żeby włączyli dzień... W odpowiedzi otrzymaliśmy "Aha.. Zapomniałem wyłączyć" . Z czego można wywnioskować, że przez te trzy dni, nikt z administracji nie wbił na serwer...

Opublikowano

noc była cały tydzien w sobote została wyłaczona na event i wieczorem znowy właczyli ....wiec jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...