Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Polaczenie z metinem - siec szkolna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Na początku zaznaczę że szukałam na internecie rozwiązania na mój problem, lecz nie znalazłam do końca rozwiązania. Mam sieć szkolną i nie mogę połączyć się z metinem (tak jak by nie było internetu), to samo jest z torrentami. Wyłączyłam Firewall'a i próbowałam odblokować porty, niestety nic z tego nie wynikło. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, proszę o odpowiedź.

Z góry dzięki za fatygę. B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak samo pewnie w pracowni szkolnej masz strony po blokowane tak samo masz ta gre blokniętą najprawdopodobniej jakiś wychowawca wcześniej widział osobę grająca w tę grę wcześniej i ją zablokował.

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Powody blokady mogą być dwa:

• blokada na serwerze pracowni
  • blokada antywirusa

A co do rozwiązania twojego problemu to jedyny sposób to znać hasła na serwer lub do antywirusa (mała szansa na powodzenie).

Ale próbuj. :P :D

Opublikowano

Szkola zablkowala nie ktore strony u mnie tez nie moglem sie polaczyc na infie z stronna np imperiaonline poniewaz zamiast wykonywac zadania to ja sobie gralem to jak informatyk zobaczyl jaka to strona to od razu blokowal to strone na swoim komputerze wiec pewnie masz tak samo

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Jeśli jesteś w szkole to strony są przyblokowane ale jeśli chodzi o gry to jest to bardzo mało możliwe.

Prędzej jest tak zrobione że byś nie mógł niczego zainstalować.

Pewnie antywirus blokuje.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...