Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] GP

Hardkor97PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. Mam mały problem mianowicie znika mi gp ;/ ostatnio miałem 46 K a po rundzie miałem 38 K wie ktoś czym to może być spowodowane ? Niczego nie kupowałem !

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

tutaj po angielsku oczywiscie

ale musisz miec dowody ss lub wideo

jak ci znika po rundzie to wykluczamy ze ktos ci na konto wbija bo by wyskoczylo ze zostaniesz wyrabany bo ktos w innym miejscu sie loguje.

Edytowane przez Qperek
30589.png

Opublikowano

kurde nie mam dowodów bym musiał filmować cały dzień żeby trafić akurat na ten moment to się zdarza czasami i tego nie ma jak sfilmować ;/ ale to jest wkurzające wiesz że ma się ponad 40 K a tu nagle 38-.-

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

to może screenshota ??

jak jest tablica wyników na koniec gry to na dole pisze ci ile gp dostałeś i ile masz np. 40 000 (378) GP - [przed nawiasem: ile masz po dodaniu Gp po tej grze, a nawiasie: ile dostałeś, potem jak wyjdziesz do lobby to bedzie mniej niż ta suma sprzed nawiasu]

i wtedy cykasz ss

potem wyłączasz to i w lobby pewnie będzie już zabrane i znów robisz ss jeśli ci zabrało

wrzucasz to na jakieś imageshack i ślesz im po angielsku że ci zabiera GP i załączysz ss te.

robić ss po każdej grze jest lepiej chyba niż nagrywać.

30589.png

Opublikowano

Ja miłem że mi lvl znikł i troche kasy nie wiem o co chodzi napisałem do nich ale 0 odp... widze że powoli ta gra schodzi na psy, teraz znów nie da sie zalogować itd..

Opublikowano

Najadłeś się grzybków halucynków i tak masz :D

@TOP

Mi osobiście nie zdarzyło się takie coś, pisz do Nexona, ale wątpię czy ci odda GP. Bo mogłeś w ten czas coś kupić...