Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy idzie zmienić klawiszologie Metina ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś się spotkał z tym żeby móc jakoś zmienić klawiszologie ?

Może ktoś wie jaki plik odpowiada za to ?

Bo wkurza mnie te walenie na spacji...

Ściągnąłem program dzięki któremu przypisałem spacje do innego klawisza ale niestety nie działa to w metinie nie wiem jak z innymi grami, w aplikacjach działa.

Opublikowano

wiesz teoretycznie gdzieś on to ma zapisane tylko widocznie nie da się zmienić i koniec ;p

A po prostu jestem leworęczny i stąd nie do końca wygodnie mi się gra bo praworęczni jeszcze pół biedy bo z ciekawości przyłożyłem ręce i nie było źle ;p

Tyle że tak nie ugram ;d

Opublikowano

Spacje naciskam małym palcem tym ostatnim i jak załóżmy się potam a mam na 1 to paluch muszę skrzywić i cisnąć końcówką i na dłuższą metę nie wyrabiam xD

Już mnie boli w zasadzie a długo nie gram ;d

Opublikowano

Config sterowania jest zapisany w pliku root. Musisz go rozpakować i edytować w nim plik game.py, bo właśnie tam klawisze są przypisane do poszczególnych czynności, jednak taki edytowany root klient metin2.pl Ci wykryje jako nieaktualny plik klienta i musisz do tego jeszcze użyć obejście.

Opublikowano (edytowane)

Chyba znalazłem linijkę która odpowiada za atak i jest to:

To jest ukryta treść, proszę

Chce teraz to przypisać pod znak windowsa tylko za cholere nie wiem jak się ten znak może nazywać

Jakieś pomysły ? ;d

Z ciekawości czy w ogóle to działa przypisałem lewy ctrl lecz niestety nie podziałało.

Może złą ścieżkę znalazłem lub wina leży po stronie tej że odpalałem grę z moda ?

Edytowane przez bam_604
Opublikowano

Tak, myślę, że to wina moda. Kamer chyba root umieścił w binie, bo kiedyś wywaliłem pliki root z packa a mod i tak działał, więc on poprostu nie czyta tych Twoich podmienionych plików i dlatego nie widać zmiany. Musisz sobie zrobić klienta pod privy ale bez moda (najlepiej ściągnij jakiś klient priva i sobie zmodyfikuj do włąsnych potrzeb).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...