Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MiniBug] Zwrot klucza skrzynki pirackiej.

woriors

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Treść usuwam , dzięki sępom , które narzekają... Jeśli ktoś naprawde zasługuje na to , prosze napisać wiadomość , być może wyśle.

Opublikowano

U mnie 5 razy z rzędu nie zabrało klucza. Zbierałem na 2-8 ale musi być spełniony jakiś warunek aby nie odpisało go od konta. Także na 2-7 mi go 3 nie zabrało.

Opublikowano

Można zebrać se skrzynkę na np. mapie x-8 po czym skoczyć na 4-4 CPU skokowym i zadziała ?

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Witam. Na początku napiszę, że znalazłem sposób na klucze. Polega on na tym, że system nie pobiera kluczyka z naszego konta. Testowałem dzisiaj skuteczność i warunki jakie muszą być spełnione. Skuteczność wyszła na poziomie ponad 75%. Warunki są dwa lub trzy.

Jaki efekt? Kupione 40 kluczy użyłem około 150 razy. Sporo straciłem, testując wszystkie niezbędne warunki. Będąc pewnym co i jak 14 kluczy użyłem około 100 razy (LF-4, cloak xl, design do vegi i śmieci). Każdy zapewne czyta ten post z zaciekawieniem i oczekuje na podanie wszystkiego na tacy. Nic bardziej mylnego. W obawie że "USUNOM" i dla zachowania jako-takiego poziomu gry. Sposób dam 3 userom. Zgłoszenia na PW wraz z uzasadnieniem "dlaczego ja?".

Pozdrawiam na życzenie screeny. Wrzuce je albo dzisiaj albo w środę(praca...).

Opublikowano

Witam. Na początku napiszę, że znalazłem sposób na klucze. Polega on na tym, że system nie pobiera kluczyka z naszego konta. Testowałem dzisiaj skuteczność i warunki jakie muszą być spełnione. Skuteczność wyszła na poziomie ponad 75%. Warunki są dwa lub trzy.

Jaki efekt? Kupione 40 kluczy użyłem około 150 razy. Sporo straciłem, testując wszystkie niezbędne warunki. Będąc pewnym co i jak 14 kluczy użyłem około 100 razy (LF-4, cloak xl, design do vegi i śmieci). Każdy zapewne czyta ten post z zaciekawieniem i oczekuje na podanie wszystkiego na tacy. Nic bardziej mylnego. W obawie że "USUNOM" i dla zachowania jako-takiego poziomu gry. Sposób dam 3 userom. Zgłoszenia na PW wraz z uzasadnieniem "dlaczego ja?".

Pozdrawiam na życzenie screeny. Wrzuce je albo dzisiaj albo w środę(praca...).

Jak kurwa nie chcesz dać każdemu to wypierdalaj z tego forum!

Opublikowano

Sam wypierdalaj. Big point zjebało tą grę w ciągu ostatniego pół roku. Gdybym dawał każdemu, po dwóch tygodniach każdy miałby komplet lf4, efekt - 0 grywalności i brak szans na normalną grę bez premki. Jeżeli chcecie ładować kasę nazistom to ją ładujcie. Ja mam sposób. Nie jestem frajerem z tego ich zabawnego UG. Czy myślicie że jak dam to 3 osobom to dalej się nie rozejdzie? Jasna sprawa.

Co do wiadomości, bo dostaje ich dużo. Nie dam sposobu żadnej osobie z ujemną reputacja ( tak w opozycji do zbierajacych -) i dla osób poniżej 100 postów.

Hejterzy - wypierdalać.

Opublikowano

Sam wypierdalaj. Big point zjebało tą grę w ciągu ostatniego pół roku. Gdybym dawał każdemu, po dwóch tygodniach każdy miałby komplet lf4, efekt - 0 grywalności i brak szans na normalną grę bez premki. Jeżeli chcecie ładować kasę nazistom to ją ładujcie. Ja mam sposób. Nie jestem frajerem z tego ich zabawnego UG. Czy myślicie że jak dam to 3 osobom to dalej się nie rozejdzie? Jasna sprawa.

Co do wiadomości, bo dostaje ich dużo. Nie dam sposobu żadnej osobie z ujemną reputacja ( tak w opozycji do zbierajacych -) i dla osób poniżej 100 postów.

Hejterzy - wypierdalać.

Ten gościu jest jebnięty. Napisałem do niego, a on mi nie dał. Lamus!

Witam,

Dlaczego ja? Why me? Dlatego, że ponieważ tak sądzę, iż to będzie dobry wybór!

Pozdrawiam.

Wysłano dziś, 20:05
Słaba argumentacja odpadasz permanentnie

bhkjpup0.gif
Opublikowano

@arek.h na jego miejscu tez bym Ci nie dał tego buga...

@lipa z ta reputacja to można napisać co zbiera... np. ma dużo - to pisze, że zbiera - i na odwrót.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Co wy tak się uparliście?

Kolegi sprawa czy chce dać buga i komu go chce dać .

Z jednej strony i lepiej ,że nie chce bo jest tu dużo dzieci które nie umieją tego uszanować .

Pozdrawiam !

Opublikowano

Ok. Co do mojego buga to już wybrałem osoby które go dostaną więc nie róbcie zamiesznia. Lepiej dać go trzem osobom niż zostawić dla siebie albo dać dziecku, które napisze na forum DO.

Opublikowano

Ok. Co do mojego buga to już wybrałem osoby które go dostaną więc nie róbcie zamiesznia. Lepiej dać go trzem osobom niż zostawić dla siebie albo dać dziecku, które napisze na forum DO.

Nie wiem co Ci to da . Te osoby dadzą tego buga znajomym a ich znajomi jeszcze dalej itd.

Opublikowano

Zastanawiam się , czy dobrze zrobiłem dodając to , już jest spam i typowe posty pijawek (dwa posty wyżej) , jeśli nic nie wniesiecie do tematu - proszę , nie udzielajcie się , gdyż to świadczy o waszej inteligencji - ktoś się nie chce czymś podzielić - jego sprawa , po co pisać jeszcze 100 postów z zażaleniami typu " on mi nie dał buga , jest głupi"... Tyle z mojej strony .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...