Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Gimp 2 Alfa na logo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemacie mam taki problem mam napis w gimpie robiony na obrazku jaki mam w sygnie zrobiłem nowy napis daje filtry-Alfa na logo <na ten napis> daje napis chromowy BOOM! Napis jest lecz reszta obrazka znika co zrobic zeby ten napis został na obrazku i zeby obrazek nie znikał? Jesli ktoś nie zrozumie co napisałem niech napisze ;D

KRÓCEJ:

Napis alfa na logo np. Chromowy napis i mam napis ale obrazek znika.

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Niezrozumiałem, ale postaraj się zrobić nową warstę i na przyszłość wybrać odpowiedni dział

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano (edytowane)

Chujowa sygna chociaż jakąś mam w dupie mam czy komuś sie podoba ważne ze mi sie podoba :)

@up

Widać ze sie znasz ..

Mam sygne robie napis daje Alfe na logo i byle co np. nieziemski neon czy chromowany napis to napis sie zmienia a sygna znika

idz pograc w Inne MM0 Gdzie miałem to napisać ? Fan Art? galerie itp.? ten dział tez jest odpowiedni idz posapaj sobie do ludzi ktorzy pisza tematy z samosi tutaj.

N1 Baliście sie nawet odposać i rabliscie plusy przy czym zbieram minust i poszliscie z@jebisty Mod na inne mm0 jest.

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...