Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EragonMT2 [Dedyk]

rafalx11

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka.Server jest Bardzo Dobry! poprostu tylko grac exsp idealnie przypasowany do warunkow.Server PvP itemki robi sie ciezko ,ale to ten Plus.

Server bardzo polecam zachęcam do gry !!!!

Opinia:9/10

GRAJCIE TUU ; ) Pozdrowienia

Opublikowano

A ja spróbuje, i zagram. Nie obiecuje nic, lecz nie jestem wybredny. Postaram się wrzucić ocenkę w ciągu najbliższej godzinki. Pozdrawiam. ; ]

@up Niestety, gdy wszedłem na serwer, poexpiłem sobie, dobiłem 22 lvl i nagle zaatakowała mnie banda dzieciaków z 40 lvlem 0.o. Nie polecam ! 0/5

coollogo_com-12709341.png&_loc=image

Opublikowano

Z tego co tu wyczytałem to a) server dno nawet nie wbijam... landrynka nie potrafi pisać... i nie wiem się czy śmiać się czy płakać ...

banner5.gif

Opublikowano

Landrynka zamknij się analfabeto pewnie to ty Cytrynka i już wam pieniążków brak ? zamknijcie te gówno bo żal mi patrzeć na ten serwer a o nazwie nie wspomnę .

-Grałem weszłem GM jakiś stał odrazu spytał prosto z mostu

Dialog :

[GM] - Witam,

[Ja] - Siema.

[GM] - Czy jesteś zainteresowany kupnem SM ?

[Ja] - NIe bo nie jestem dzieckiem isu

[GM] - haha to won mi z serwa .

[Ja] - spoko frajerze

[GM] - bana masz

[Ja] - za co za prawde ? : )

[GM] - Za obrażanie mnie

[Ja] - ok

15minut później . .

[JaInnyNick] - Elo noobie ^ ^

[GM] - to znowu ty chcesz może bana na ip ?

[JaInnyNick] - Jeśli umiesz

i dostałem bana ale jak znajde na którym to metku było dam ss'a ; } bo mam : XENOX,LOMAX,PROMT,ATLANTIS,WYRAJ i różne razem 39klientów + launcherzy więc poszukam EDYTNE POTEM

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Co do serwera nie polecam GA Szef odpierdala maniane ludzie wykupuja sm a on ich banuje zanic prywatne zycie zalatwia na grze zawsze kuci sie zgraczami i ma na nich wyjebane nie liczy sie z niczym wyzywa poniza zanic bylam zbanowana tu juz 4 raz nie mowiac o moich znajomych cos mu nie wychodzi z dziewczyna zawsze odbije to na graczach dlatego nie polecam serwera ze wzgledu na GA Szef dzieciak nie umi zajmowac sie serwerem liczy tylko na kase a nie na graczy nie radze wykupywac sm bo mozecie zostac zbanowani szkoda kasy na ten zjebany serwer tyle odemnie pozdrawiam Szybka999

ocena serwa:0:10

prezentacja:6:10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...