Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EragonMT2 [Dedyk]

rafalx11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cba8f438.jpg

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Phenom II 4x

ram.png

12 GB DRR3

net.png

1 gb/s

linki.png

web.png

www.eragonmt2.pl

reg.png

www.eragonmt2.pl

klient.png

http://91.204.161.178/EragonMT2/download.php

rank.png

www.eragonmt2.pl

is.png

www.eragonmt2.pl

ip.png

91.204.161.178

status.png

ON

pl.png

http://91.204.161.178/EragonMT2/download.php

skan.png

https://www.virustotal.com/file-scan/reanalysis.html?id=f546b8290eff203ac979ab8e2da727b13141594ece674ce17f8388cf59a33451-1315942466

info.png

npc.png

handlarzex.png

start.png

nastartr.png

ulepszacze.png

Tylko Perly

exp.png

999%

drop.png

999%

yang.png

999%

video.png

Prezentacja jeszcze z hamachi

Zamknieta.png

kontakt.png

TS3( srv2.multigaming.pl:9554 ) lub www.eragonmt2.pl

team.png

[GA]Szef

[GM]Śiwy

autor.png

Serwer 4FUN/Exp bony wchodza maksymalne. Miło sie gra jest miła atmosfera. Serwer sie rozkręca wiec zapraszamy. Kontakt z administracja jest zawsze nie ma problemów. Jest dodane dużo nowych broni z zbroji a także 255lvl gdzie z metków leca kd+5 i perly

stopka.png

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsze jest to, że bony wchodzą max zawsze... To chyba jest najgorsze z najgorszych, bo każdy będzie taki sam latał... Gdyby były bony zmienione i byłby reset kont to z chęcią bym wbił.

Opublikowano

server jest masakrycznie nie ogarnięty zrobiony dla is (kasy) zbanuja osoby i możne zostać odbanowany za sm przeginka wiekszość w is ... nie zagram i nie polecam

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Prosiłbym o poprawienie screnshootów na bardziej estetyczniejsze,

http://www.mpcforum.pl/topic/363994-tut-jak-poprawnie-zrobic-zdjecia-do-publikacji-serwera/

2h.

Uczeń
Opublikowano

Nie polecam serwera z wyzej wymienionego powodu bylby spoko jeszcze gdyby nie te itemy w is bronie 6 i 7 i kilka GMów.

League of Legends EUNE - h4r

Steam Profil - h4r

Opublikowano

Grałem na tym serwerze. Serwer oceniam na totalne ZERO.

1) 6/7 bony znajdują się tylko w IS (co jest poronione bo normalny gracz nie ma szans z dziećmi SM), tak samo jak bronie. Aby kupić bron z IS-u np Niebiana trzeba wydać 300zł na SM (porażka). Tyle na temat IS-u.

2) Twórcą tego serwera jest osoba, która miała już za sobą "Serwer porażkę" (nazwa serwera BalonikMT2) [nie wierzycie zobaczcie opinie na mpc.forum]. Serwer rozpadł się po miesiącu, a serwer EragonMt2 jest kopią poprzedniego serwera ze zwiększonymi ratami do 999%.

3) Serwer stoi od początku września, a administracja ma ciągle problemy z wyłączającymi się portami,nie działającą AtlantydąV2i zbugowanymi wojnami.

4) Kolejną rzeczą jest, to że tak jak wspomniałem serwer stoi od września, a wszyscy latają z bronią na 75lvl (truty itp), które nie są łatwe do zdobycia ponieważ dropią tylko ze szkat RIPA (dla mnie to trochę dziwne).

5) Jak już koledzy UP,UP... wspomnieli wadą serwera jest nieogarnięta pani GA/GM "Calineczka". Tworzy nieudolne OX, ingeruje z tragicznymi skutkami w sprawy, w które nie powinna interweniować. Z tego co się przekonałem chyba chce być dobra i dopomaga swoim znajomym w grze. Ale to tylko moje zdanie.

6) Na serwerze gra 20 w porywach do 35 osób, nic się nie dzieje: nuda, zmuła i nic więcej.

Żeby nie było samych minusów podam też plus serwera, chyba jedyny: przy takich ratach potki są tanie jak barszcz:)

Opublikowano

To co czytałem na początku mnie zniechęciło , ale w dupie mam opinie ale zawsze czytam.

Wszedłem na serwer i się zdziwiłem serwer może nie jest zrobiona atlatyda v2 ale serwer jest The Best !

wszystko pięknie , a itemshop nie jest pod kase ponieważ HA pokazał mi SS z rachunku za opłacenie serwera na rok

problem z padaniem Ch ? on jedyny robi serwer bo nikt mu nie pomaga !

i do tego te nowi GM'i jacy sa cool

serwer polecam w 100%

i się dowiedziałem że ten koles co pisał jakies posty że serwer zjebany i GA cos tam to gówno prawda bo się przekonałem że to kłamstwo same

a jeżeli nikt nie potrafi grac to peszek , ale serwer jest pod 4fun i sie fajnie gra

wielki + !

Opublikowano

server dobry lecz bardzo malo graczy, jest to wkurzajace ze malo kto gra, server jak najbardziej polecam

co ty Cytrynki czy tam Calineczki nie ma juz GM'a wiec jestesmy wolni od jej terroru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...