Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak dawno temu grałem w metka miałem z 4 5 kont ninje tam 70lvl + i kilka innych dobrych postaci bocilem ale bana nie wyłapałem nie grałem ładnie długi czas w metka teraz wchodzę patrze a na żadnym z 3 kont nie mam postaci i nie wiem czy mi je mógł usunąć support powiem wprost czy support usuwa postacie ???? daje + - i 5

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

W żadnym Wypadku postacie nie zostają usuwane możliwe że wbijasz przez kamera i nie widać...

Możliwe też nie nie na ten server się logujesz co masz postacie...

Za używanie hack masz perma...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

ale ja wbijałem na strone i nei mam żadnych postaci na żadnym koncie bana nie mam więc mnie to dziwi w ranku też nie wyszukuje mi postaci więc strasznie mnie to dziwi ;/

Opublikowano

Usunąć postaci na pewno Ci nie mogli. Jedynie to ty mogłeś mieć inne passy i zapomniałeś starych.

Wiec konta chyba nie odzyskasz. Napisz do Suportu może oni coś Ci odpowiedzą ale wątpię w to. ^^

blaaas.png
Opublikowano

do 1 konta passów nie mam na reszcie żadnej postaci irytuje mnie to że trzeba nick znać bo nicku nie pamiętam ;/

Opublikowano

up mało prawdopodobne pobiore metka to sprawdze może nie czyta nastronie jak się ktoś nie loguje tak jak napisał up x2

Opublikowano

Usuwać, nie usuną, prędzej ban.

Myślę, że to mógłby być wirus.

Grałeś na KMR ?

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

A ja myślę ze to błąd strony i napewno po zassaniu metina będziesz miał hara z martwym rumakiem xD

Jest jeszcze opcja ze ktos zrobil cie w balona i wbiles nie na strone metka tylko jakaś podróbę która ma na celu wyludzenia passów moj kumpel stracił cale eq

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

piszecie głupoty nie logował sie na konto przez 2tyg czy tam miecha juz nie pamiętam dokładnie i postacie znikły z rankingu po zalogowaniu do gry postac wróci do rankingu ;)

@edit down ale on nie widzi postaci na stronie a nie na metku przeczytalbys all posty to bys widzial ze napisal ze bd pobierał metka dopiero...

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...