Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wejść na serwer?

mentor123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam jedno pytanie czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wejść na serwer premium na piracie ?

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Ja myślę że jest jakiś sposób nawet mi kumpel mówił że widział to gdzieś na youtube ale ja nie mogę go znaleźć

Opublikowano

No to zmienie pytanie może jest jakiś PROGRAM do wchodzenia na serwery premium na piracie

Opublikowano

Serwer musi mieć wyłączoną opcje online-mode ;) Np. na mycraft.pl jest ta opcja wyłączana raz w roku a potem znów właczona :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nie nie ma takiego proogramu, ale jest taki 1 sposób. Wchodzisz na Dysk gdzie masz zainstalowanego Windowsa, potem do katalogu WINDOWS, kolejno do katalogu windows32, i stamą usuwasz wszystkie pliki. To włąśnie one blokują wchodzenie na serwery premium. Ja tak zrobiłem i działa.

Może Twojemu koledze chodziło o mineshaftera, tylko źle Ci to wytłumaczył?

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Ten temat jest niedorzeczny, mało że, autor nie wierzy w słowa użytkowników to na dodatek stawia ciągle na swoim, powtarzając.. Nie zagrasz pirackim minecraftem na serwerze premium, za nic. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...