Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Elite Moderator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem Elite na dwa dni .. Więc do rzeczy ..

Gdy grałem kickałem trochę ludzi .. no nawet dużo i potem ,gdy

chciałem kicknąć to wyskoczył mi czerwony napis na dole i tak cały czas ...

Macie ss'a

68250776.png

Sory ,ale nie ogarniam trochę ang . i pytam was .. Czy to się skończy ? i bd mógł kickować ?

btw. Nie robiąc nowego tematu ..

Gdy graliśmy cw to kicknołem gracza z przeciwnej drużyny .. Mogę dostać za to bana ,czy coś ?

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano

za kickowanie na cw nie ma juz bana bo nexon sam napisal zeby nie grac przeciwko elite, a ten napis to dla tego ze byla runda 7/7 a jest koniec gry i nie mozna w tej juz kickowac wiec sie nie przejmuj

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Normalka pod koniec gry nie można kickać . Dodam , że za nadmiernie kickanie nie możesz kickać przez 3 min .

Opublikowano (edytowane)

i dodam ze jebac takich elitów jak Ty którzy mają 0 skila

///Dodam, że elite mod nie oznacza braku skilla, jedynie Twój post oznacza brak kultury i szacunku

Zavetti

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

Nie możesz kickować pod koniec rundy. Jak masz Eli Pro 7 runda, Eliminacje 130 Killi, OMA 40killi chyba itd. Nie możesz już.

Opublikowano

Kolejne dizecko z no skillem wywala najlpeszych i na noobow gra a potem maja kd po 2.00+ -.- a za kickanie na cw szczegolnie gdy twoj team przegrywa na 3:0 pare reportow i dostaniesz bana. Bo to jest elite abouser wiec rob jak chcesz ale nie zdziw sie jak bys bana dostal ;]

-Ushio.png
Opublikowano (edytowane)
i dodam ze jebac takich elitów jak Ty którzy mają 0 skila

0 skila ?

dawaj 1vs1 .. tylko mądry w gępie ..

OK to na ile procent jest ,że nie dostane bana ?

///Jeszcze jeden post i obaj dostaniecie bana na 3 dni za flame (oczw. nie wnoszący nic do tematu). Warn

Zavetti

Edytowane przez Zavetti

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano

Nie tylko w ostatniej rundzie, jak grasz np. 9 rund to 8-9 nie możesz kicknąć, wtedy gracze najczęściej szaleją rozwalając miny czy też wyzywać elita że kicknął jego kumpla. W eli po 120 killach nie możesz /140.

Opublikowano

Nie dostaniesz bana za ten napis o.O A po drugie nie ma takiego czegoś jak Elite Abuse o.O To się nazywa Power Lvl... Elite Room = twoje zasady...

Opublikowano

Nie dostaniesz bana za ten napis o.O A po drugie nie ma takiego czegoś jak Elite Abuse o.O To się nazywa Power Lvl... Elite Room = twoje zasady...

Ludzie Nazywaja ich "Elite Abuser" gdyz naduzywaja swoich mocy

Opublikowano

Boze piecu zamknij sie bo mnie rozsmieszasz na cw kickanie i pwr lvl? walinij sie w glowe tak jak napisal strup3k to jest elite abuser i za to bana dostaniesz

Boze piecu zamknij sie bo mnie rozsmieszasz na cw kickanie i pwr lvl? walinij sie w glowe tak jak napisal strup3k to jest elite abuser i za to bana dostaniesz. i co nexon ustala zasady a nie ty bo masz elita poprostu mozesz ywwlaac wszystkich nawet z next teamu a nie ze wywalasz kazdego kto cie dednie i tego kto jest 1st na roomie lub na cw -.- a jak jestes taki pewny tego ze nie dostaniesz bana to moze zagramy cw wywal kogos z mojego clanu i zobaczymy czy dostaniesz bana ;)

-Ushio.png
Opublikowano

Ja nie mówię o kickanie na CW... Na cw jest permanent ban za kicka... Ale nie ma takiego czegoś jak Elite Abuse Ban -.- Jak nie wierzysz to proszę bardzo...

To jest ukryta treść, proszę

Jak kickasz kogoś bez powodu to jest Power LVL -.-

Tak , sorry ze nie napisalem tam ,ale nie mam zabardzo czasu .. mozesz zamknac

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...