Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatury] Błąd..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod edytorem sygnatury jest coś takiego:

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

• dowolną ilość obrazków
  • dowolny rozmiar obrazków
  • dowolną ilość adresów URL
  • dowolną ilość linii

A powinno chyba być tak:

• dowolną ilość obrazków
  • maksymalny rozmiar obrazków 800px na 200px
  • dowolną ilość adresów URL
  • maksymalnie 5 linii tekstu (puste linie także są liczone)

Nothing to do here.

Opublikowano
dowolną ilość obrazków

Czyli jak zamiast jednego obrazka 801x201 px, walne sobie sto 800x200 px to nie ma problemu?

Jak ktomuś ktoś edytował sygne to już wie jakie są wymogi, administracja wielokrotnie o tym powtarzała.

Opublikowano
Jak ktomuś ktoś edytował sygne to już wie jakie są wymogi, administracja wielokrotnie o tym powtarzała.

Ale moderatorzy (raport wysyłam z profilu) nie robią raportów na za duże sygny.. Może dlatego bo kierują się tymi wymaganiami z edytora?? A tak w ogóle to duży problem zmienić ten tekst??

Nothing to do here.

Opublikowano

To niech GM'i robią te raporty dotyczące za dużych sygn.. Jedynie to RMCF kiedyś robił..

PS. Moderator może mieć sygne 800 na 245?? Chociaż max to 200?? Raportowałem Enzil'a już z trzy razy..

Nothing to do here.

Opublikowano (edytowane)

UwieRZ mi, że GM robią mase raportów na sygnatury. Na pewno widziałeś banner Lorda Makina, czy po prostu treści "zbyt duża sygnatura". To właśnie robota GM.

Co do Enzila, jeśli raportowałeś 3 razy i dalej ma sygnature, to najwyraźniej jego sygnatura nie sprawia kłopotów :)

:(

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano
Uwież mi, że GM robią mase raportów na sygnatury.

1. Nie uwieŻę.. Uwierzyć - bo wymienia się na wiara.. Wydaję mi się że GM powinien być DOBRYM wzorem dla użytkownika.. A co dopiero jak jest liderem MMT i pisał recenzję.. Tak trudno kliknąć PPM na podkreślony na czerwono wyraz i to poprawić?? :)

2. Po zraportowaniu za dużej sygny nie raz jeszcze się po paru dniach z danym użytkownikiem stykałem i sygne dalej miał.. Było tak nie raz.. :mellow:

Co do Enzila, jeśli raportowałeś 3 razy i dalej ma sygnature, to najwyraźniej jego sygnatura nie sprawia kłopotów :)

Jest chyba o 40px za duża.. -.-

Dobra, spam się robi.. Można to zmienić?? Jeśli nie, temat do zamknięcia i po sprawie.. Niech admin się wypowie.. :unsure:

Nothing to do here.

Opublikowano
Po zraportowaniu za dużej sygny nie raz jeszcze się po paru dniach z danym użytkownikiem stykałem i sygne dalej miał.. Było tak nie raz.

GMi robią bardzo dużo raportów dotyczących za dużych sygnatur. A w/w zjawisko ma miejsce ponieważ, niektórzy delikwenci się wycwanili i po usunięciu sygny wstawiają ją ponownie.

Dlatego raportując coś takiego raportujcie zawsze z profilu bo wtedy widać ile razy ktoś był zgłaszany.

Jeśli widać notoryczne łamanie profilu to wtedy w moim odczuciu prócz usunięcia jeszcze +5% w nagrodę się należy.

W przeciwnym wypadku będzie to walka z wiatrakami : )

Zaś co do samego zapisku wymogów sygnatury to:

To jest ukryta treść, proszę

@DOWN:

Po co odświeżasz temat jak jest nadal na pierwszej stronie?

1373662483-U83583.png

Opublikowano

W sumie to nie wiem o co ten zachód.

Regulamin jest.

Może i jest tam mały błąd ale nie po to żeby tworzyć nowy temat...

To tak jakby robić nowe tematy na regulaminu lokalne i inne.

W sumie dużo ich by było.

Nie lepiej użyć opcji Wyślij prywatną wiadomość?

• Dodaj nową pozycję...