Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie laptop do gier

kutanoidmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie kupuje mam oferte w t-mobile za 139 zl i sie pytam czy sie oplaca niz samsunga galaxy tab ja bede o 20 psizcie ;]

Komputer który uciągnie metina czy zajebisty tablet HMMMMMMMMMMMMMMMM

Masz naprawde ciężki kał do przełknięcia

63989389769756300986.png

Opublikowano

Japierdole nie jestem osama i nie jestem po3bany zeby wydac 6000 na laptopa mysl czlowieku ;D

a czy na tym pojdzie wiedzmin 2 ?

To na chuj kurwa się pytasz czy to laptop do gier jak nie jest do gier. Do gier laptop kosztuje 6000zł. Na tym gównie dla biedaków nie pójdzie ci nawet tibia.

RAsfepN.png
Opublikowano

@ OSAMA

Wykurwiaj pseudo-specu. Moze jeszcze 10 tysiecy za laptop do gier ?

Laptop do nowych gierek mozna zalatwic za 3tys + . Nawet bywają sztuki za 2.5 tys + .

Moj laptop kupiony za 2700zl spokojnie na maxa otwiera Far Cry 2 , Wiedzmina I , Heroes V + dodatki , Crysisa , Crysisa II :/.

Takze nie pierdol mi tutaj, ze laptopy do gier sa od 6000 skoro sam testowalem gry, ktore posiadam na tym laptopie za 2700zl kurwa.

Gówno dla biedaków ? Nawet nie przetestowales go osobiscie i juz nazywasz gówneem ? Wez sie schowaj pseudo - specu. Idz kodowac cheaty w AUTO-IT .

@ TOPIC

Zalezy do jakich gier bo widze ,ze ma slabsza karte graficzna od mojego lapka i procesor tez slabszy. Moze Far Cry , Heroes V , Crysis ci pojda na nim , ale nie gwarantuje.

jqeuR.png

Opublikowano

Teraz fajne laptopy są na przecenach po 2000zł z bardzo dobrymi parametrami w media expert jeżeli jest w twoim mieście ;) Np. moja siostra wybrałem jej takiego w miarę za 2300zł i wszystko śmiga ale nie w tym media expercie :P

Opublikowano

@ OSAMA

Wykurwiaj pseudo-specu. Moze jeszcze 10 tysiecy za laptop do gier ?

Jak taki znajdziesz to czemu nie.

Laptop do nowych gierek mozna zalatwic za 3tys + . Nawet bywają sztuki za 2.5 tys + .

Chyba w twoim śnie.

Moj laptop kupiony za 2700zl spokojnie na maxa otwiera Far Cry 2 , Wiedzmina I , Heroes V + dodatki , Crysisa , Crysisa II :/.

Takze nie pierdol mi tutaj, ze laptopy do gier sa od 6000 skoro sam testowalem gry, ktore posiadam na tym laptopie za 2700zl kurwa.

Chwalisz się czy żalisz? Na maxie? Na maxie to chyba się zesrałeś. Może jeszcze z anti aliasingiem x16, haha. Weź się nie wypowiadaj bo nawet 5 letni dziecko zauważy, że to co tutaj piszesz to po prostu jedna wielka bzdura.

Gówno dla biedaków ? Nawet nie przetestowales go osobiscie i juz nazywasz gówneem ? Wez sie schowaj pseudo - specu. Idz kodowac cheaty w AUTO-IT .

A ty go przetestowałeś, że się wypowiadasz? Dobra już lecę do autoIt. Ty najwyżej to czita możesz sobie w paincie narysować i to wtedy jak ci pomoże nauczyciel dla upośledzonych dzieci painta włączyć bo sądząc po tym co napisałeś to nie dałbyś sobie sam rady debilu.

@ TOPIC

Zalezy do jakich gier bo widze ,ze ma slabsza karte graficzna od mojego lapka i procesor tez slabszy. Moze Far Cry , Heroes V , Crysis ci pojda na nim , ale nie gwarantuje.

@ Topic

Nic na tym laptopie nie pójdzie. Nawet metin 2 będzie się wieszał.

I więcej nie zaczynaj bo nie masz dość ciętej riposty by zgasić przedszkolaka a co dopiero mnie gimbusie.

RAsfepN.png
Opublikowano

do gierek mozna znaleźć za 2k ;) sam kupiłem po połowie wakacji za k ;) sprawuję sie b.dobrze wiedźmina 2 ostatni grałem miodzio chodził ;) crisisa2 tez instalowałem ale mi nie podszedł ;P

@(omg czytać... poszedł a podszedł jest róznica gra chodziła lecz mi nie przypadła do gustu)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

do gierek mozna znaleźć za 2k ;) sam kupiłem po połowie wakacji za 2k ;) sprawuję sie b.dobrze wiedźmina 2 ostatni grałem miodzio chodził ;) crisisa2 tez instalowałem ale mi nie podszedł ;P

No to co to za laptop do gier skoro crisis 2 nie poszedł. Skoro do gier to znaczy, że wszystkie gry działają...

RAsfepN.png
Opublikowano

do gierek mozna znaleźć za 2k ;) sam kupiłem po połowie wakacji za 2k ;) sprawuję sie b.dobrze wiedźmina 2 ostatni grałem miodzio chodził ;) crisisa2 tez instalowałem ale mi nie podszedł ;P

No to co to za laptop do gier skoro crisis 2 nie poszedł. Skoro do gier to znaczy, że wszystkie gry działają...

RAsfepN.png
Opublikowano

Zapomnij ze pograsz w wiedzmina na tym lapie. Jesli chcesz jako tako pograc to wydaj te 1600 na stacjonarny.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz? Na maxie? Na maxie to chyba się zesrałeś. Może jeszcze z anti aliasingiem x16, haha. Weź się nie wypowiadaj bo nawet 5 letni dziecko zauważy, że to co tutaj piszesz to po prostu jedna wielka bzdura.

Poczułeś się fajny ? Jak nie wierzysz to zapraszam do siebie i osobiście ci pokażę Far Cry 2 na antyaliasingu 16x , tak samo Crysis 2 :). Poczytaj więcej idiotycznych stronek stworzonych przez gimbusy co nie mają pojęcia o wydajności laptopów. No i od razu atak przypuściłeś z tym "zesrałeś się" . Będę się wypowiadać tam gdzie uznam to za stosowne. Żaden gówniarz mi nie zabroni tego ;).

A ty go przetestowałeś, że się wypowiadasz? Dobra już lecę do autoIt. Ty najwyżej to czita możesz sobie w paincie narysować i to wtedy jak ci pomoże nauczyciel dla upośledzonych dzieci painta włączyć bo sądząc po tym co napisałeś to nie dałbyś sobie sam rady debilu.

Tak się składa, że nie powiedziałem, że jest zajebisty . Tylko nie uważam by był to shit . Samsung to jedna z moich zaufanych firm ;). Nigdy nie miałem przypadku by coś naprawiać od nich :). Co do "czitów" to mnie nie interesują bo wolę wydać coś pożytecznego co nie niszczy klimatu gier i humoru graczy co uczciwie grają. Poza tym ten Twój post pokazuje twój żenująco niski poziom kultury w stosunku do mnie ;). NAUCZYCIEL OD UPOSLEDZONYCH i DEBILU podpada pod obrazę użytkownika kozaczku. Chociaż to nie twój pierwszy numer. Dałbym radę pisać czity, tylko po co mam psuć komuś przyjemność z uczciwej gry ? Bo jakiś typ nie potrafi grać bez czita ?

@ Topic

Nic na tym laptopie nie pójdzie. Nawet metin 2 będzie się wieszał.

Nawet metin2 bedzie sie wieszac ? Widać jaki jestes specu od 7 boleści.

I więcej nie zaczynaj bo nie masz dość ciętej riposty by zgasić przedszkolaka a co dopiero mnie gimbusie.

Grozić to sobie możesz swoim kolegom z podwórka cwaniaczku. Myślisz, że będę się bać takiego gówniarza bez kultury ? Wydaje ci się , że jesteś fajny. Tylko jakby obserwować te twoje nędzne wypociny to są pełne obrazy wobec innych użytkowników i chamskie :). Ja nie potrzebuję riposty i nie potrzebuję udowadniania jaki to jestem ZAJEBISTY . Nie jestem GIMBUSEM dla twojej świadomości ;). Lepeij trzymaj język za zębami.

@ TOPIC

Nie zwracaj uwagi na posty "OSAMY" bo sam udowadnia , ze jego wiedza jest niemal zerowa. Pewnie nigdy nie miał do czynienia z laptopem . Naczytał się bajek z pseudo blogów o IT.

jqeuR.png

Opublikowano
Tak się składa, że nie powiedziałem, że jest zajebisty . Tylko nie uważam by był to shit . Samsung to jedna z moich zaufanych firm ;). Nigdy nie miałem przypadku by coś naprawiać od nich :). Co do "czitów" to mnie nie interesują bo wolę wydać coś pożytecznego co nie niszczy klimatu gier i humoru graczy co uczciwie grają. Poza tym ten Twój post pokazuje twój żenująco niski poziom kultury w stosunku do mnie ;). NAUCZYCIEL OD UPOSLEDZONYCH i DEBILU podpada pod obrazę użytkownika kozaczku. Chociaż to nie twój pierwszy numer. Dałbym radę pisać czity, tylko po co mam psuć komuś przyjemność z uczciwej gry ? Bo jakiś typ nie potrafi grać bez czita ?

To na chuj tu siedzisz jebany hipokryto? Czytać nie umiesz? To jest forum o cheatach, więc nie pierdol tutaj o uprzykrzaniu gry ludziom, którzy grają normalnie.

@Top

Kup sobie coś od Alienware, za 8k coś dobrego znajdziesz, Crysis 2 chodzi Ci na full wtedy. :s

@Down

Wiesz co to jest sarkazm? Napisałem to tylko, żeby nie dostać warna za offtopic.

A bierz laptopa zamiast tego Galaxy Taba.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To na chuj tu siedzisz jebany hipokryto? Czytać nie umiesz? To jest forum o cheatach, więc nie pierdol tutaj o uprzykrzaniu gry ludziom, którzy grają normalnie.

@Top

Kup sobie coś od Alienware, za 8k coś dobrego znajdziesz, Crysis 2 chodzi Ci na full wtedy. :s

@Down

Wiesz co to jest sarkazm? Napisałem to tylko, żeby nie dostać warna za offtopic.

A bierz laptopa zamiast tego Galaxy Taba.

Kup sobie coś na uspokojenie. Kolejny kid co rzuca się na mnie ;D . Ja mam z tego polewkę .

Siedze tutaj by pomagać ludziom ws. technicznych problemów. To jest moje prawo , ktorego mi nie odbierzesz mądralo. Czytać jak najbardziej potrafię w przeciwieństwie do ciebie. Użyłem tamtego zdania jako wytłumaczenia powodu czemu nie piszę CHEATÓW , a nie w celu szerzenia inkwizycji cheaterów . Lepiej skup się na nauce bo kiepsko ci wychodzi to czytanie ze zrozumieniem :).

Spamujesz bezsensownie w kazdym temacie ;).

@ TOPIC

Autorze bierz laptopa . Szkoda kasy na tablet , który ci sie znudzi po iluś tygodniach uzytkowania ;). Poza tym okaze sie nieprzydatny . Laptop to jednak cos lepszego do grania :). Moze na tym lapku nie zagrasz w najnowsze hity, ale w gry sprzed roku lat smialo zagrasz :).

jqeuR.png

Opublikowano

weź Panie (?) Ogłady czy zagłady nie kompromituj się po padasz. Próbujesz być fajny ? Nie wychodzi.

Co do lapka to zły nie jest, jednak preferuję stacjonarne osobiście składane. Wtedy mam gwarancję sprzętu

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...