Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram surką wp i mam trute +6 śr 35 kd+4 do expa, dostałem oferte wymiany za lwi miecz +9 śr 43 ale bez kd. Opłaca sie ? mam 75lvl ostrze g8 i mniej wiecej po ile bd bił z niego, biolog po konarach.

c(;

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej upać Truciaka.

Po 1 więcej wart, po 2 masz już kd w Nim :) Jeżeli wbijesz go na +9 będzie bardzo podobne dmg.

Opublikowano

W sumie to ja bym się wymieniał , chyba że masz kasę i mozliwości samemu teraz ulepszać truciaka . Ale po 1 lwi jest +9 i te 8 % to jak kd potwora . No ja bym się zamienił .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Mi tam w sumie na wartości truty nie zalezy chce po prostu więcej dmg ;), no a na ulepszenie truty na +7 to mnie nie stać ;D

c(;

Opublikowano

Mi tam w sumie na wartości truty nie zalezy chce po prostu więcej dmg ;), no a na ulepszenie truty na +7 to mnie nie stać ;D

Pamiętaj że Yangi będziesz musiał wydać na KD do Lwiego :)

Opublikowano

Sprawdzałem kolegi lwim i jego lwi +4 śr 35 kd+3 bije o 200dmg mniej od truty.

Pamietaj tylko że truta +6 ma 163-203 takie dmg a lwi +4 120-140 to nie porównuj a jak pisałes nie chcesz ulepszać to na +9 lwi ma 180-200 takie dmg , prawie takie samo jak truta na moje to jak wlozysz do lwiego kd potwora +4 to bedziesz bic kolo 100 wiecej .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Z doswiadczenia Ci powiem zebys nie wymienial. DMG bedziesz mial porownywalne dopiero jak wlozysz KD, ale nie bedzie to granica 100-200 dmg lecz 20-30. Nie oplaca sie poprostu :) Zostaw trute.

Ironiczny

LEGACY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...