Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot...

__Raku__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem nowym uzytkownikiem tego forum:) Chciałbym sie dowiedzieć czy jest jakieś niebezpieczenstwo związane z używaniem ''nielegalnego bota'' czyli takiego co dajecie tutaj na forum? Oczywiscie chodzi mi o to czy można dostać bana... Jeżeli taki temat już był to przepraszam ale niemoglem znaleść... Z góry THX:)

Opublikowano

Dużo botujesZ? Ja chciałbym włańczać bota raz na jakiś czas:P Niekupuje silków(niektórzy mówią ze przez to sie bana niedostaje jak sie kupuje). Co do postaci to mam bowmana full str z fire xD (chciałbym aby powbijało mi troche tych % raz na jakiś czas...)

Opublikowano

Czyli taki bot jest bezpieczny niedostaje sie bana tak? Który bot najlepszy jest? Da sie ustawiać drogę jaką ma jechać bot na spot?

Opublikowano
Słabo szukałes.

Za używanie jakiegokolwiek bota,hacka itp. można dostać TEORETYCZNIE bana na 100lat.

Jezeli minie 100lat i bedziesz mial powiedzmy 114lat wtedy bedziesz mugl grac w silka.hehe

Opublikowano

No a w kazdym bocie da sie ustawic ze jak gm jest ilestam odemnie to wylancza gre? (jeśli tak to botowanie jest bezpieczne?)

Opublikowano

chyba nie w kazydm, w wiekszosci, tak botownaie jest w takim wypadku bezpieczne.. bo GM nie skapnie sie jak dasz DC przy nim ze jestes botem.. chyba ze masz nick awuaeyigbabfvyas albo qw3it213h9thq37chyj7hg9hg czy cos w tym stylu i wywala cie razem z 20 innymi botami w poblizu... xP

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mógłbys podać które boty są najłatwiejsze w obsłudze i maja ta opcje dc? Oczywiście daromwe:P

Opublikowano

Jest darmowa wersja isrobota(niemam zabardzo na to pieniedzy)? Dlaczego ReV bota nie polecasz? aaa... co to jest turbo bot(tbot? to taka jakas goldfarma typowa?)?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...