Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

diamond sro problemik

zozol13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc client i media.pk2 z stronki pobrane... odpalam launchera wybieram server włącza sie x trap szybko dochodzi w nim do jakiegoś step 3 wyłącza sie i zostaje samo okienko launchera do klikniecia setings close start juz nie ma... i co ja biedny mam zrobić. z góry dzięki za pomoc.

A ja to P******* wole zozole

Opublikowano

Przez długi czas miałem ten sam problem, jedna osoba mi pomogła i jestem jej bardzo wdzięczny. http://www.mpcforum.pl/topic/444910-jak-moge-odinstalowac-internet-explorer-aby-moc-grac-na-bsrodsro/ tu masz opisane co musisz zrobić, odinstaluj Internet Explorer bo to on powoduje że nie możesz grać na DSRO oraz na BSRO. Jeżeli po kliknięciu "Dodaj/Usuń składniki Systemu Windows" wyskakują Ci jakieś błędy (tak jak to było u mnie) to wystarczy aby w tym panelu "Dodaj lub Usuń programy" zaznacz ptaszkiem "Pokaż aktualizacje" i w tedy również będziesz mieć IE do odinstalowania. : )

Po odinstalowaniu IE wystarczy ponowne uruchomienie komputera i wszystko będzie działało.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

dzieki. sprawdze czy dziala....

więc usunołem ie lecz teraz x trap doszedl az do step3 po tym jakieś 2 błędy napis diamond gra weszla zalogowany wszystko dziala. dzieki chłopcze

A ja to P******* wole zozole

Opublikowano

Hmm usunalem z "Dodaj/Usuń składniki Systemu Windows" ale po zaznaczeniu "Pokaż aktualizacje" na liscie "dodaj lub usun programy" nie mialem IE8 na liscie, ani Dsro and Bsro mi nie dziala-.-..

Opublikowano

Witam

A ja mam problem jak autor tematu otóż po naciśnięciu przycisku Start w Launcherze pokazuje się ten xtrap i nic, zero reakcji tak samo jest z grind roadem :(

Usunąłem IE 8 wraz z aktualizacjami, ale to nic nie dało...

Jak obejść tego Xtrap`a

Opublikowano

Powiem wam, że nie wiem jak JA mogę wam więcej pomóc, gdybym wiedział bym napisał, z informatyki nie byłem nigdy najlepszy ani dobry, bo po prostu mnie to nie interesuje. Wszyscy wszędzie piszą że to XTrap blokuje grę, ja tak miałem, po odinstalowaniu IE8 zadziałało, więc... =/

A teraz sam mam problem z Class SRO. : ((

14mxpnc.jpg
Opublikowano

mi zadzialalo zrobilem tak

panel sterowania --------------> opcje internetowe ----------> programy i tam ustaw program i wybierzcie swoja przegladarke jako domyslna i git majones

a jak tamto nie zadziala to dajcie tak

programy i funkcje ------> i po prawej stronie to na dole włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows i tam odznaczcie IE i pownino dzialac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...