Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BFBC2 czy CRYSIS 2 ?

Sodema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .Podobają mi się obydwie gry i chciałbym poznać wasza opinie na ich temat.

Wiem ,że obydwie gry pójda mi .

Dziękuje za odpowiedzi ;)

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Czego oczekujesz? BFBC2 to zwykła gra wojenna osadzona na dużym, średnim oraz małym polu walki. Sporo broni, dużo do odblokowania. Crysis 2 jest takim futurystycznym shooter'em ale nie znam go za dobrze. Ogólnie ludzie kupują Crysis'a 2-jkę dla multi, bo nawet fajnie zrobione.

Gość malutki688
Opublikowano

ja gram w bfbc2 i jestem bardzo zadowolony.kazda klasa wnosi cos do gry.bronie zoptyamlizowane. Gierka super moim zdaniem

Opublikowano

Chcesz zwykłego shootera to bierej BBC2 nic specjalnego. Zagrasz przejdziesz i już. Jeżeli jednak gry która powali cię na kolana z szybkością światła która jest tak zajebista że pierwszy raz gdy ją włączysz to się popłaczesz gry od której dostajesz gęsięj skórki na samą myśl oraz rozbudowany system walk itp wybierz grę crysis2. Obie gry przeszedłem i żałuję że cryzisa przeszedłem bo chciałbym od nowa :P

Gość malutki688
Opublikowano

Chcesz zwykłego shootera to bierej BBC2 nic specjalnego. Zagrasz przejdziesz i już. Jeżeli jednak gry która powali cię na kolana z szybkością światła która jest tak zajebista że pierwszy raz gdy ją włączysz to się popłaczesz gry od której dostajesz gęsięj skórki na samą myśl oraz rozbudowany system walk itp wybierz grę crysis2. Obie gry przeszedłem i żałuję że cryzisa przeszedłem bo chciałbym od nowa :P

nie mow ze bf to nic specjalnego bo kierujac sie takim tookiem myslania to nie wiem co moze byc specjalna gra.multi w bf-ie jest zajebiste.

Opublikowano

Powiem tak.

BF BC2 przeszedłem całe.

Fajne.

Sporo broni itp.

C2 jest ciekawe szczególnie ten pancerz.

Sprawdz swój sprzęt czy ci on wogołe pójdzie.

PS.W Bf masz rozpierdol budynków , a w C2 raczej tego chyba nie ma.

Do C2 to co napisałem posłóżyłem się Crysisem Warhead w zasadzie nigdy w C2 nie grałem jeszcze.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Obie gry są równie fajne i ciekawe. Z drugiej strony Crysis 2 może pochwalić się możliwościami kombinezonu, świetnym gameplay'em. Z trzeciej strony w BFBC2 są duże pola walki i możliwość niszczenia otoczenia.

Weź obie, co za problem. -.-

A jak cie nie stać, to nie bierz żadnej. :D

survarium_user_bar_en.jpg
Gość malutki688
Opublikowano

dokladnie, obie gry maja spore wymagabpnia wiec chyba cie stac:p

jesli gry nie bierzesz pod multi, to bf kampania to sie nie oplaca

Opublikowano

Crysis 2 to totalne dno. -.-

1377774857-U369478.png

Gość malutki688
Opublikowano

Crysis 2 to totalne dno. -.-

no tak...jedna z najbardziej popularnych gier i totalne dno

Gość malutki688
Opublikowano

napisz ze ci sie nie podoba, ake nie ze jest chujowa.

Gość malutki688
Opublikowano

Jezu jak piszesz takie chujowe posty to potwierdz swoja teze przynajmniej...

Opublikowano

bfbc2 jest głównie pod multi a nie kamapanie -.- kampania ssie w chuj, jedynie multi daje troche rozrywki, aczkolwiek po paru dniach gry juz sie nudzic taka ciagla strzelanina zaczyna :P ( mi przynajmniej )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jezu jak piszesz takie chujowe posty to potwierdz swoja teze przynajmniej...

BabyBuns to gówno na tym forum. Ignoruj gówno to nie będziesz się w nim moczył.

Opublikowano

Crisis oczywiście :]

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

BabyBuns to gówno na tym forum. Ignoruj gówno to nie będziesz się w nim moczył.

I kto to mówi, idiota który co chwilę musi zakładać nowe konta.

1377774857-U369478.png

Gość malutki688
Opublikowano

ja widze ze tu nie potrafisz kulturalnie rozmowy prowadzic;)

Opublikowano

Gier tego typu się nie porównuje po prostu trzeba w obie zagrać i ocenić, ale polecam Ci Crysisa 2 zwłaszcza na patchu z X10 i nowymi teksturami HD, na ultra naprawdę cudownie się gra ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...