Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem z ELFEM. PROSZE O POMOC.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Mam dziwny problem, z crackiem do Elfbota, otóż crackuje go sposobem od EVOLUTION dokladnie > http://www.mpcforum.pl/topic/134092-elfbot-459-crack-by-evolution/.

Mam Windows 7 x64 bit, Crack ten jak w wyzej podanym linku obsługuje ten system. Problem wygląda nastepująco, Cracukje go jak w wyżej podanej instrukcji, dodam ze mam zaznaczone TRYB ZGODNOSCI Z SP3, oraz odpalam to jako ADMINISTRATOR, i po Cracku mam tylko WERSJE BETA (3dni), na tej wersji bot śmiga doskonale, lecz po 3 dniach wygasa, i musze go crackowac od nowa, aby OD nowa posiadac, wersje beta. Ale co za tym idzie, wszystkie ustawienia sie resetuja i na dłuższa mete nie ma to sensu. Może, musze zaktualizowac jakies sterowniki? Lub coś w tym stylu?

SYSTEM OPERACYJNY WINDOWS 7 EnterPrise. SP1. Rozmawiałem z ludźmi i z tego co widze, w temacie EVOLUTION ludzia, na WINDOWS 7 SMIGA DOSKONALE.

NIE MAM POJECIA CO MOZE BYC NIE TAK. i PROSZE O POMOC.

PRZERASZAM ZA CHAOTYCZNIE NAPISANA WIADOMOSC, i za wszelkie błedy ortograficzne ;).

@ edit PROBLEM ROZWIAZANY ! TEMAT NIEAKTUALNY !

Edytowane przez plusoslaw
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...