Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I'll be back. :).

Jak obiecałem, gdy będzie reaktywacja serwera MPC - ja wrócę na stanowisko moderatora (global moderatora) o ile oczywiście wciąż będzie mnie chciała administracja tego serwera ; ).

Tęskniłem miśki <3333.

Opublikowano

Z pewnością Rangi typu Gold Member za npŁ 15zł na Msc. pomogły by MPC stanąć na nogi

W każdym razie, powodzenia, wierzymy w Was

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

To może od razu GM/admin, za datki powyzej 1000zł?

Gdyby było bardzo źle, to administracja rzuciła by hasło - dorzuccie się, dostaniecie banner MPC Sponsor. Ale nie macie się czego obawiac, spokojnie ;)

btw. co msc jest konkurs, a od wygrania gold member. Tylko nie narzekajcie, że chujowe konkursy, bo były zarówno losowe jak i z wrzucania cheatów, tworzenia intra, naboru do mmt itp.

Opublikowano

I'll be back. :).

Jak obiecałem, gdy będzie reaktywacja serwera MPC - ja wrócę na stanowisko moderatora (global moderatora) o ile oczywiście wciąż będzie mnie chciała administracja tego serwera ; ).

Też chciałbym aby była stara ekipa, także spróbuję wrócić :) Ale to bardziej zależy od Geo.. :)

Tęskniłem miśki <3333.

No, bez serwera nudy, nie ma kogo banować, nie ma z czego się tłumaczyć/śmiać (skargi) xD

Nothing to do here.

Opublikowano

Wieczór, godziny szczytu, a forum chodzi jak nie naruszone.

Sprawdzałem w minecrafcie wysyłanie raportów, tam najdłużej mi się wysyłał, teraz wszystko szybko działa. Koniec z problemami. :)

Znaczy do czasu, gdy będzie więcej userów. xD

Trzeba się z tym liczyć... Im więcej userów, tym więcej osób które powiedzą "Ej Franek! Mam super forum, na którym są hacki do każdej gry aktualne! Zrób konto!" coś na tej zasadzie...

Opublikowano

wszystko fajnie tylko ja nie wiem czy dostałem bana czy to błąd mpc ;d wiec ktoś mi powie chce zalogować na swoje konto Mef i pisze takie coś:

[#1000B] Nie posiadasz uprawnień do wyświetlenia tego forum.

i nie mogę ani wylogować ani nic :P ktoś wie może co jest ? ^^ specjalnie inna przeglądarkę ściągnąłem żeby móc o tym napisać xD

Opublikowano

wszystko fajnie tylko ja nie wiem czy dostałem bana czy to błąd mpc ;d wiec ktoś mi powie chce zalogować na swoje konto Mef i pisze takie coś:

[#1000B] Nie posiadasz uprawnień do wyświetlenia tego forum.

i nie mogę ani wylogować ani nic :P ktoś wie może co jest ? ^^ specjalnie inna przeglądarkę ściągnąłem żeby móc o tym napisać xD

Panu już podziękujemy. Multi acc + keyloggery.

http://www.mpcforum.pl/topic/411547-mef-i-jego-6-multi-acc/

A co tej "blokady wylogowania" to wystarczyło chwilę pomyśleć i wpaść na to, że poprostu przeglądarka na której korzystałeś z MPC pamięta Twoją dawną sesję.

Wystarczyło przeczyścić cookies i tyle, a nie instalować od razu nowej przeglądarki.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Panu już podziękujemy. Multi acc + keyloggery.

http://www.mpcforum.pl/topic/411547-mef-i-jego-6-multi-acc/

A co tej "blokady wylogowania" to wystarczyło chwilę pomyśleć i wpaść na to, że poprostu przeglądarka na której korzystałeś z MPC pamięta Twoją dawną sesję.

Wystarczyło przeczyścić cookies i tyle, a nie instalować od razu nowej przeglądarki.

no to juz jest smieszne porosze mi pokazac temat w ktorym wrzucalem keyloggera i nie uzywalem mutli acc... :/

Opublikowano

no to juz jest smieszne porosze mi pokazac temat w ktorym wrzucalem keyloggera i nie uzywalem mutli acc... :/

Jesteś tępy, czy tylko udajesz?

http://www.mpcforum.pl/topic/411380-undetected-hotwatter-public-130/

A konta znaleźli po IP.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

No wszystko jest ok oprócz dat > po angielsku są ale pod względem szybkości forum to ładnie działa

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Geo

Bierz sie za pisanie dobrego AntyCheata. ;)

XRay zapatchowany, Speedhack i flyhack, no i noclip w fazie testów :)

(Ale wszystko idzie na dobrej drodzę)

Opublikowano

Jesteś tępy, czy tylko udajesz?

http://www.mpcforum.pl/topic/411380-undetected-hotwatter-public-130/

A konta znaleźli po IP.

nie no kurwa zajebiście tylko szkoda że ja nigdy nie grałem w combat arms ktoś mi się na konto wpierdolił i dostałem za to bana pozdro... i nie używałem multi acc... ale zapomniałem wiecie lepiej...

Opublikowano

Ehh..

PS. Zróbcie sobie zbiórke i np. Gold member za 30zł albo coś takeigo zapewne dużo osób kupi ;]

Po co ?

Zachwile Gold Memberow ze 100 bedzie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...