Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LD , OBE miał to ktoś kiedyś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć natknąłem się ostatnio w internecie na LD i OBE jeśli ktoś to miał to wie co to jest także nie będę objaśniaj.... ;)

I mam teraz parę pytanek bo bardzo mnie to zaciekawiło, a na innych stronach internetowych jest dużo sprzecznych informacji. A mam nadzieję że tutaj ktoś odpowie mi jedno znacznie... :)

1. Czy OBE jest nie bezpiecznie wsęsie że ktoś może nas tam zabić lub coś nam się może tam stać , nie powrócimy do ciała....

2. Czy jeśli wejdziemy w stan OBE to możemy widzieć innych w tym stanie ???

3. Czy LD też może być niebezpieczne

4. W OBE można się z potkać z duchach i demonach lecz właśnie jedni pisali że jest to wytwór naszej wyobraźni i możemy zmienić te, tego demona w np. ładną dziewczynę lub co tam sobie za chcemy a inny pisali że są one prawdziwe

i mogą nam coś zrobić..... :unsure:

5. LD jest bezpieczne a OBE nie ??? :huh:

z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi NA TEN TEMAT

Wiem że zbędnych komentarzy nie da się uniknąć bo przecież gdzieś trzeba nabić posty <_<

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

1. Wrócisz do ciała, czasem po prostu jest to bardzo trudne.

2. Tzn.? Widzisz to, co Ci się zimaginuje :P

3. Nie.

4. W OOBE? Chyba w LD.

5. Oba stany są bezpieczne z tego co wiem.

Ogólnie, to niektórzy ludzie starają się wejść w OOBE. Coś jak po narkotykach ;)

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano (edytowane)

1.Normalny Powrót do ciałą

2.Nie raczej innych w tym stanie nie zobaczysz to twoja podswiadomosc.

3.Jezeli masz problemy z sercem, daruj sobie gdyz OOBE powoduje szybsze bicie serca albo drastyczne zwalnianie.

4.Oba są bezpiezne nie ma takiego czegoś ze cie tam zabija i nie wstaniesz..

5.Oba fajne i bezpieczne ;)

1 raz przebudzilem sie o 3 w nocy i mi sie udało cos niesamowitego dla poczatkujacych szybko bedziesz "budzić sie" np. skoczysz i polecisz dalekooo w gore a z podniecenia sie obudzisz.

OOBE Najlepiej pojsc spac przebudzic sie po 4 godinach budzikiem potem godzine usilowac nie zasnac np. walic konia grac na kompie no niewiem byle co zebyscie nie zasneli wasze ciało powinno byc wyczerpane kładziesz sie liczysz od hmmm 500-1000 w dół .W pewnej chwili (po godzinie może 2) kiedy nasze ciało juz twardo śpi poczujecie świadczące o tym wibracje przebiegające przez całe wasze ciało.

A dalej myśle ze sobie poradzicie wyobraz sobie ze uciekasz przed potwroem czy cos :D lepsze LD..

Niewiem czy pomogłem kazdy inaczej to czuje nie mozna tego opisac dawno tego nie robiłem wiec dzis sproboje ;d

za 1 razem watpie ze sie uda po tygodniu 2 juz powinees opanowac poszukajcie na ggogle o tym ;)

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Podobno żeby ułatwić sobie wejście w OOBE można wstać w nocy, napić się melisy, pooglądać trochę telewizję i pójść spać. Z tym, że będziesz miał NIESAMOWITE odczucia i właśnie nie będzie tak łatwo wrócić do ciała, jakbyś umarł.

24g95xl.png

by

Baksiu