Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reklama] IMPERIALTRIBE

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Kujonek & PieseX + serwer plemion= Zajebista zabawa :)

Jeszcze nie zdążyłem zagrać, ale zagram bo wiem że od was to jest coś lepszego :)

Jeżeli wy nad tym pracujecie to coś z tego będzie, macie o tym pojęcie, więc będzie ciekawie :)

Opublikowano

serwer jest fajny przydały by się nowe skrypty np top 10 graczy na kontynęcie nowa mapa działający skrypt na rozpoczynanie od nowa zmiana adresu email i rezerwacja wiosek w plemieniu osobiście już te skrypty posiadam w swoim silniku jak bd chciał to się uda udostępnić nową wersje silnika mojego jeszcze posiadam skrypt na logowanie bez przerwy

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Dziękujemy za miłe słowa. Lepiej się nam pracuje słysząc pochwały. Równocześnie dziękujemy za "skargi i zażalenia" wiemy co musimy zmienić i poprawić aby serwer był lepszy i ciekawszy!

Opublikowano

Dotacje! Jeżeli chcesz lepszy serwer który zapewni lepszą grę prześlij nam drobną sumę pieniężną . Więcej informacji pod numerem gg 4071618 oraz w supporcie. Pamiętaj każdy grosz się liczy!

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Wracamy w krótce, przerwa techniczna nie zależna od nas (serwerownia zawodzi).

Jak to się zmieni to edytuję post.

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Czekam na serwa. Mam nadzieje ze zresetujecie s1 i powstanie od razu s2 ;)

"Śpieszmy się kochać Weekend bo tak szybko odchodzi..."

"Żyje się tylko dwa razy"

sevenoops.jpg

Opublikowano

wkrótce czyli za miech ??:P hah

Sam nigdy zadnego dobrego serwa nie postawiles wiec jak smiesz nas krytykowac? Czekamy na zwrot pieniedzy i odpalamy serwer!

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

..........................................................................................................................................................

Opublikowano

Ja także czekam z niecierpliwością bo był to najlepszy serwer plemion, na jakim grałem, lecz od dawna jest już niedostępny.. Proszę o info kiedy będzie online :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...