Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reklama] IMPERIALTRIBE

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na nowy serwer plemion ImperialTribe.

Speed: 225.

Profesjonalne zabezpieczenia.

Dobry VPS.

Najbardziej dopracowany silnik w Polsce.

Wielu aktywnych graczy!

Serwer spolszczony.

Darmowe konto premium.

www.imperialtribe.pl

ZAPRASZAM SERWER ONLINE 24/7!!!

Poprzedni temat do zamkniecia.

Serwer nie dziala na Internet Explorer.

Dotacje! Jeżeli chcesz lepszy serwer który zapewni lepszą grę prześlij nam drobną sumę pieniężną . Więcej informacji pod numerem gg 4071618 oraz w supporcie. Pamiętaj każdy grosz się liczy!

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się być ogarnięty, widać że pewnie długo postoi, ale możecie go trochę bardziej spolszczyć i będzie jeden z najlepszych ;)

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Dziękujemy za miłe słowa. Przynajmniej wiemy ,że nie pracujemy nadaremno. Teraz zmienialiśmy pasek na lepszy i wystąpiły problemy z pokazywaniem się obrazku gdy dochodzi nowa wiadomość. Dlatego zajęliśmy się tym w pierwszej kolejności. Teraz planujemy zmienić mapę. Jak już wszystko zrobimy zajmiemy się spolszczeniem.

Opublikowano

No cóż. Może warto przetestować ;) w plemionach za dobry nie jestem, ale sprawdzę co z czym się je. Jak planujecie opłacać VPS? Raczej nie z własnej kieszeni. Konta vip, czy coś takiego?

@edit

Padło coś?

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /opt/twlan/htdocs/templates_c/%%49^490^490D5262%%game.tpl.php on line 18

Opublikowano

Nic nie padło, wszystko się ustabilizuje rano, gdyż pracujemy nad czymś.

Mogą występować krótkotrwałe bugi, ale tylko do rana :)

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Ten VPS to opłata ok. 30 zł /msc nie tak dużo. Więc na razie nie planujemy kont VIP. Ja jestem przeciwnikiem kont premium ale nie wiem co sądzi o tym reszta team.

Opublikowano

Nie powinienem się wtrącać, ponieważ to wasz projekt, ale zastanowił bym się nad tym. Sam bym mógł odrobinkę wesprzeć serwer, ponieważ aktualny VPS troszkę lagguje; lepsza maszynka by się przydała ;) Co o tym myślicie? Z mojej perspektywy serwer może być fajny więc dobrze, gdyby miał szansę się rozwinąć.

Opublikowano

Wygląda ciekawie , szczerze powiem że w plemiona się nie zagłębiałem ale pogram ;)

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano

Jeśli wy nazywacie ten serwer spolszczonym, to jesteście w błędzie. Już na samej stronie głównej są błędy. Forum także nie chodzi... Samej gry nie sprawdzam, bo dokopałbym się jeszcze innych gorszych rzeczy...

Zdobądź nowe itemy siedząc tylko na serwerze :)

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Dziwną sprawą jest to, że gracze nie zgłaszają mi tego, że przeszkadza im brak spolszczenia w niektórych momentach.

Serwer jest dla graczy i spełniam ich propozycje, a spolszczenie jest małą cząstką.

W sumie, kolego roki to spójrz na liczbę graczy online u nas i u Ciebie, a wtedy szukaj błędów ;)

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Lubię to!

Ale zauwazyłem że... jak przeładowuje ci się strona, to w lewym górnym rogu jest taki malutki napis "Forum", i nie ogarniam o co chodzi ;)

co do forum. zmontujcie na szybko phpbb3 i bedzie git ;)

Opublikowano

Dziwną sprawą jest to, że gracze nie zgłaszają mi tego, że przeszkadza im brak spolszczenia w niektórych momentach.Serwer jest dla graczy i spełniam ich propozycje, a spolszczenie jest małą cząstką.W sumie, kolego roki to spójrz na liczbę graczy online u nas i u Ciebie, a wtedy szukaj błędów ;)

Zacznijmy najpierw od tego, że przyrównasz sobie czas online obu serwerów. Mój działa od 4 dni, a co do Twojego to nie wiem... To że gracze nie zgłaszają, to nie znaczy, że nie trzeba tego robić. Jak dla mnie to jesteś po prostu leniem, bo nie chce Ci się poświęcić godziny na poprawę spolszczenia. Ja zanim opublikowałem serwer pozbyłem się jak największej liczby błędów w kodzie jak i spolszczeniu. Nie mam czasu na ciągłą modyfikacje, bo mam od groma nauki, a Twojego powodu nie chce znać, bo i tak nie zmieni to faktu.

Zdobądź nowe itemy siedząc tylko na serwerze :)

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

roki cytuje kujonek leniem hmm co prawda to prawda w co wątpię też jedynie co dodał na serwer to skrypt z zmianą hasłą z mailem i zaaktualizował ten nowy styl 7.0 menu jest teraz lepszy tak to pozatym nawet ani grama silnika nie spolszczył jeszcze pogorszył ratusz cały po rumuńsku jest pałac ranking co tam jeszcze w raportach nie spolszczone do końca ja jak to spolszczałem u siebie na kompie to mi zajęło 25 min

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Jeżeli ja byłbym leniem, to serwer już by leżał.

Serwer to nie tylko spolszczenie (błędów w kodzie nie ma), ale też dopilnowanie od strony bazy, rozważanie propozycji graczy.

Codziennie nad serwerem siedzę do 24 średnio, bo są rzeczy które denerwują i trzeba je poprawić natychmiast.

A to, ile serwer ma dni nie gra roli.

Chodzi o obsługę administracji (nie, nie narzucam Ci, że źle zarządzasz swoim serwerem), ale gracze którzy grają i do mnie piszą, wiedzą że zawsze pomogę.

Pozdrawiam i dziękuje za miłe komentarze, oraz zapraszam do gry!

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Co zostało zmienione od pierwszej wersji silnika?

Z wyglądu :

-Pasek 7.0

yqkcvic.jpg

-Nowa mapa! Lepsza generacja lasów!

Inne:

-Forum plemienne

slyxjjv.jpg

-Naprawiony mur.

-Zmieniony kod index (wiadomości są wyświetlane z mysql).

-Naprawione bonusdorfy.

-Całkowicie zmieniony game.tpl (pociągnęło to za sobą zmiane main , snoob i innych dlatego nie były one spolszczone przez chwile.)

-Naprawione wyświetlanie koperty i zwoju przy wiadomosci i raporty.

-Przypomnienie hasła na e-mail!

Opublikowano

Serwer ok, ale gracze nie umieją przyjąć do wiadomości tego, że dostali po dupie :)

kamilo2777 11.9.11 18:13

masz przejebane cioto zjebana

Miał 3x więcej pkt, dostał i od razu bluzgi :(

Opublikowano

Po prostu świetny serwer , mało błędów lecz jest jeszcze kilka rzeczy do dopracowania (oznaczenie na mapce itd.)

Przydał by się również S2 jak ktoś wyżej wspominał.

"Śpieszmy się kochać Weekend bo tak szybko odchodzi..."

"Żyje się tylko dwa razy"

sevenoops.jpg

Opublikowano

Szkoda tylko, że maszyna troszkę słaba :P Jeżeli ktoś (jak ja) prowadzi bardzo zaciętą wojnę, to jest lipa, ponieważ nie mogę uchronić się przed całkowitą kasacją wojska, ponieważ nie zdążę go wysłać :P mam neta 20mb/s

Opublikowano

Mape musimy naprawic bo laguje :P A lepsza maszyna hmm oczywiscie bez problemu mozna zalatwic ale pod warunkiem ze beda dotacje bo jak narazie za ta place sam.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Wiesz; mogę troszkę grosza dorzucić do serwera ;) Nie oczekuje za to nic; ot dobrowolna darowizna jeżeli komfort gry by się poprawił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...